Hölgyek, lányok, miért nem tudtok legalább akkor szoknyában lenni, ha kiöltöztök?
Szerintem akkor igazán elegáms egy nő, ha szoknyát visel.
Most mondhatjátok, de hát másban is csinos vagyok.
Én is tudok másban is elegáns lenni, mint ingben, nyakkendőben, de kiöltözéshez mégis azt kell viselnem.
Kényelmetlen? Nekem is az az ing/nyakkendő, utálom, mégsincs más választásom. Illetve kétlem, hogy a szoknya kényelmetlenebb, mint egy nadrág.
Tehát véleményem szerint, ha egy nő kiöltözik, evidensnek kéne lennie, hogy legalább akkor szoknyában van.
Félreértés ne essék. Igen, tus nadrágban is csinos és nőies lenni valaki, de a kiöltözés egy fokkal több és szigorúbb dolog kéne, hogy legyen.
Természetesen tisztelet a kivételnek. Azon hölgyeknek, akik szoknyát hordanak, ha kiöltöztek.
Mindenki azt gondol, amit akar, úgy öltözik, ahogy akar, joga van a saját véleményéhez.
Egyes hozzászólások stílusa viszont rendkívül visszataszító és arrogáns. Nahát ezért nem fogok semmiféle kérdést feltenni ezen az oldalon.
Utolsó
Teljesen igazad van, az öntudatosok meg böföghetnek, amit csak akarnak
Erről ennyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!