Gáz jó minőségű replika designer cuccokat venni, ha van eredetim is?
Korábban vettem pár eredeti designer terméket. Mostanában rengeteg kiadásunk van és igyekszem tudatosabban beosztani a pénzem. Nem fér bele több száz ezer ft egy pénztárcára, napszemüvegre vagy táskára. De ettől függetlenül 1-2 modellre eléggé vágyom. Nagyon gáz lenne, ha jó minőségű replikát vennék belőlük? Nem írok oldalt, de van ahol pl 50 euróért van designer szemüveg vagy 80 euróért LV táska és képek meg vélemények alapján nagyon jók, igazából az tudja megmondani a különbséget, aki nagyon beleássa magát a témába.
Régen eléggé elítéltem az ilyesmit és inkább fast fashiont vettem, ha nem volt pénzem jobbra.
Kíváncsi vagyok a véleményekre.
Napszemüvegen még gondolkozom az uv védelem miatt, de táskát, pénztárcát meg hasonlókat lehet rendelnék.
"Mert azt tudd hogy hiába veszed meg 300ért a pénztárcádat a kutyát nem érdekli egy Spar pénztárjánál, ezekhez a márkákhoz már szégyen mutatkozni igazítatlan hajjal, szedetlen szemöldökkel stb"
A prolik es a meggyozodesuk, hogy ha valaki draga vagy annak tuno cuccot vasarol, azt azert teszi, hogy masok elott felvagjon. :D Mi van ha nekem egyszeruen tetszik egy dizajn es replikabol is kapok szamomra megfelelot. :D
Nincs semmi belőle, csak egy normális meg kiröhög vele ha látja rajtad, hiába pontozzák le a válaszaimat, ezekhez a márkákhoz régen is kellett és ma is kell a megfelelő közeg, életkörülmény, hogy ne tűnjél egy slampos embernek.
Hordjátok, nem engem mosolyognak meg benne.
"csak egy normális meg kiröhög vele ha látja rajtad"
"Normalis" nagyon vitathato. Es nem akarod megerteni, hogy sokak szamara nem is lenne relevans, hogy te kineveted-e. ;)
11# igen, erről lenne szó, hogy néhány termék nagyon tetszik magamnak. Nem másoknak szeretnék villogni, meg bizonygatni. Ez olyan, mint hogy akkor is kirúzsozom magam, ha maszkot kell hordani mindenhol és a kutya se látja.
Az autó kérdést továbbra sem értem, hogy miért lényeges. Van olyan ismerősöm, akinek több ingatlanja és 8 számjegyű megtakarítása van. Ettől függetlenül az autója és a telefonja összesen nem ér 1 milliót.
Más meg gyárban, soron dolgozva, albiban élve kiviszi a legújabb iPhonet minden évben meg több millás kocsival jár.
Kinek mi a fontos.
A többi választ köszönöm
Szerintem hamisítványokat hordani gáz és prosztó dolog. Persze a világon egyetlen más pénztárca sem tetszik, csak pont amin ott egy bazi nagy márkajel...
Nyilván mindenki azt hord amit akar, de igen, ha a 3-as metrón valaki LV táskát hord mellette meg a kis Tescós szatyrában viszi haza a bevásárlást, az igen vicces, és mindenki levágja, hogy kamu. Ez olyan, mit pl hogy most divatba jöttek a Harvard pólók meg pulcsik. Miközben nyilvánvaló, hogy egy átlag magyar azért nem ott végzett. Szerintem szomorú, hogy valaki egy olyan "klubba" tartozónak akarja mutatni magát, ahol amúgy nyilvánvalóan nem felel meg a feltétleknek. Mikor nagyon szép és designos cuccok vannak a fast fashionben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!