Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki az aki rendszeresen hord...

Ki az aki rendszeresen hord gumicsizmat így ősszel? Kort is írjatok

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 07:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Utana priviben megkerded, hogy mennyire budosodik benne a labam, te beteg allat! xD
2021. nov. 20. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Főleg ovisokat láttam, de ha #1-nek igaza van, akkor őket inkább hagyd ki ebből XD

Felnőtteket nem igazán látok ilyesmiben, inkább csak olyanokat, akik túráznak vagy a munkájuk miatt szükség van rá.

Szerintem nem is kényelmes viselet, főleg, ha utána egész nap abban kell lenni munkahelyen/suliban. Én inkább a vízálló cipőspray-re szavazok.

2021. nov. 20. 13:37
 3/3 anonim ***** válasza:
#2. Én még gyerekeket sem. Tanárként dolgozom egy helyi áltisuli+középsuliban, és annyit tudok pusztán észrevételezni, hogy 8 éves karrierem alatt a közel 1200 fős diákságból talán mindössze 10-15 lány lábán láttam csak gumicsizmát... Persze napközben ők mind át is cserélték benticipőre. Bár láttam olyat is, hogy osztályfőnöki órájára visszahúzta a gumi lovaglócsizmát, azt válaszolván, hogy mindezt azért tette, mert hamarabb el kell mennie, nincs ideje szünetben átvenni, hanem kicsengetés után gyevassz. Így is volt. De hogy neki ez mennyire volt előnyös... Szerintem csak a hátrányt hozta, mert belefülledt a lába egyhelyben, 26 fokban.
2021. dec. 30. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!