Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemi szóbeli vizsgára...

Egyetemi szóbeli vizsgára mehetek nem fehér blúzban?

Figyelt kérdés

Néztem több inget is, de a sima fehér blúzok nem tetszenek. Vagy az anyaguk rossz vagy csúnya árnyalatuk van.

Ilyen inget vettem:

[link]

Szerintem, ha csak én vagyok bent akkor nem feltűnő, hogy ez nem hófehér, de ha többen vannak körülöttem fehérben, akkor kitűnhetek.

Ez zavarhatja bármelyik vizsgáztatót. Voltam már jó pár vizsgán (a régi blúzaimat ki kellett már selejtezni), de nem figyeltem mások miben mentek.

2021. nov. 19. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Őszintén örülök, hogy az inged a legnagyobb problémád ilyenkor :D Én ilyenkor a nyugtatókkal vagy az alkohollal szoktam szemezni, hogy valahogy túléljem..

Szerintem amúgy mindegy, csak tiszteld meg őket annyival, hogy csinosan öltözöl fel. Egy fekete/fehér/pasztell inggel vagy blúzzal, harisnyával, szoknyával, hosszabb csizmával és egy blézerrel nem nagyon tudsz mellényúlni. De remélem nem lesznek kontaktos szóbelik, hanem inkább online.

2021. nov. 19. 10:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj a fehér blúz. Legyél csinos és kész.

Amúgy nekem ez amit linkeltél valamiért úgy néz ki, mint egy pizsama.

2021. nov. 19. 10:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát nem mondtam, hogy ez a legnagyobb problémám. 1-1,5 hónap van még az első szóbelimig és én már ezen gondolkodom…
2021. nov. 19. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Milyen egyetem/szak? Valahol nem is szokás kiöltözni. Tuti nem lesz mindenki fehérben. Amúgy ez szerintem lehet, túl mélyen dekoltált, ha kicsit előrehajolsz, mindent látni, meg poliészter, ezért ha izgulsz, könnyű beleizzadni.
2021. nov. 19. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem mentem fehér blúzban.Viszont mindig visszafogottan, elegánsan, igényesen öltöztem fel vizsgára.
2021. nov. 19. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én tanulok egyetem ott senkit se érdekel hogy mibe vagyok. Mentem már piros felsőbe is vizsgázni. Tök mindegy.
2021. nov. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!