Egyetemi szóbeli vizsgára mehetek nem fehér blúzban?
Néztem több inget is, de a sima fehér blúzok nem tetszenek. Vagy az anyaguk rossz vagy csúnya árnyalatuk van.
Ilyen inget vettem:
Szerintem, ha csak én vagyok bent akkor nem feltűnő, hogy ez nem hófehér, de ha többen vannak körülöttem fehérben, akkor kitűnhetek.
Ez zavarhatja bármelyik vizsgáztatót. Voltam már jó pár vizsgán (a régi blúzaimat ki kellett már selejtezni), de nem figyeltem mások miben mentek.
Őszintén örülök, hogy az inged a legnagyobb problémád ilyenkor :D Én ilyenkor a nyugtatókkal vagy az alkohollal szoktam szemezni, hogy valahogy túléljem..
Szerintem amúgy mindegy, csak tiszteld meg őket annyival, hogy csinosan öltözöl fel. Egy fekete/fehér/pasztell inggel vagy blúzzal, harisnyával, szoknyával, hosszabb csizmával és egy blézerrel nem nagyon tudsz mellényúlni. De remélem nem lesznek kontaktos szóbelik, hanem inkább online.
Nem muszáj a fehér blúz. Legyél csinos és kész.
Amúgy nekem ez amit linkeltél valamiért úgy néz ki, mint egy pizsama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!