Ha szebb ruhát veszek fel akkor miért látom magam szebbnek is?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok de ha felveszek egy melegitőszettet akkor nem érzem magam olyan komolynak de ha viszont egy garbót és farmert veszek fel akkor egyből komolyabbnak látszok hogy van ez? Akkor ne hordjam a melegitőszettet?vegyek garbókat?2021. nov. 16. 05:51
1/4 anonim válasza:
Mert jobban is nézel ki!
Ezért mondom minden töketlennek, hogy a nő bugyijába az út, az öltönybolton át vezet.
2/4 anonim válasza:
Mivan? Hogy érzed magad szebbnek? Én ezt nem értem. Ki tudnád értelmesen fejezni mert nem érthető?
3/4 anonim válasza:
2.-nak.
Pedig érhető amit ír. Dobj be egy tüskét!
4/4 anonim válasza:
2.: azt írja a kérdező, hogy ha szakadtan öltözik, akkor szakadtnak érzi magát.
Ami egyébként természetes. Nyilván nem ugyanannyira vonzó külsőleg egy ember mackónadrágban, mint normálisan felöltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!