Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az igaz lehet, hogy minél...

Az igaz lehet, hogy minél szebbnek látják valaki szemeit, annál szebb, jobb a lelke az adott embernek, azaz a szem a lélek tükre, szebb szemek jóságosabb lelket takarnak vagy nincs semmi köze a szemnek a lélekhez?

Figyelt kérdés

2021. júl. 26. 22:41
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Sose hallottam még erről a tézisről, de szerintem semmi összefüggés.
2021. júl. 26. 22:47
 2/5 Grimfox ***** válasza:
90%
A szemből nem a szépsége alapján olvasod ki, hogy milyen az illető "lelke". Egy pocsék embernek is lehetnek szép szemei, mégis ki tudod belőle olvasni, hogy bár ne lennél olyan közel hozzá, hogy tudj olvasni a szemeiből. A szem mozgásából, a szem körüli területből olvasod az illető szándékait, érzéseit, gondolatait. Sok esetben a személyiségét is. Mindegy, hogy milyen szép az a szem.
2021. júl. 26. 23:14
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Valószínűleg amit te mondasz, az csak attól van, hogy nem szárazak a szemei, a természet pedig ált. úgy működik, hogy az egészségesebb szebb.
2021. júl. 26. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem látják szebbnek. Csak a bölcsek látják a másik bölcsességét, jóságát az élőlény tekintetében, de az átlagember( és még sokkal felette) semmit se lát belőle.

Nem is a szemet látjuk mi se szépnek, hanem a benne lévő személyiséget látjuk fényesnek, jósnak, bölcsnek, egyedinek, éppen amilyen.

2021. aug. 1. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig sokan dicsérik a szememet, de szerintem nem szép.:)

Ezért mindig megvagyok róla győződve, hogy a lelkemet dicsérik meg.

Mert akárhogy is nézzük látszik, legalábbis én látom az embereken.

Pl nézzünk meg egy sorozatgyilkos szemét, takarj le mindent és nézz a szemébe.

Érdekes dolog ez, mert sokszor az embereket becsapja egy kedves mosoly. De ha mindent letakarunk és a szemét nézzük valakinek, nagyon sok mindenre rájövünk. Pl a fásultság, az életuntság vagy a sunyiság nagyon is jól látszik.:D

2021. aug. 15. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!