Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Veletek is szokott elofordulni...

Veletek is szokott elofordulni, hogy megvesztek valamit, es elrakjatok inkabb? Mondvan h ez tul szep hozzam?

Figyelt kérdés
En rengeteg ruhaval cipovel vagyok igy, hogy ahh ez tul szep hozzam. Most meg egy telefontokkal jott elo ez.
2021. nov. 13. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

nem :'D

Ha már megveszem, használom is, különben csak kidobott pénz.

2021. nov. 13. 15:26
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha szép valami és tetszik akkor megveszem és hordom.
2021. nov. 13. 15:31
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Ne haragudj, de akkor elég idióta vagy, ha azért veszel meg cuccokat, hoyg a szekrényben tartsd.
2021. nov. 13. 15:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem oke. De nagyon sokszor vagyok igy ezzel, h hu ez gyönyöru es megveszem. Aztan valahogy ha odajutneo h felvehetnem, szegyenlem magam, hogy en ehhez keves es semmilyen vagyok.
2021. nov. 13. 16:04
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Pont attól vagy semmilyen, hogy nem engedsz meg magadnak semmit.

Ha egy kicsit nyiladoznál, bevállalnál kicsit többet, az kihatna az önbecsülésedre, kiállásodra is.

Aztán ki tudja, egy fodrász, egy kis smink, és lesz belőled vadmacska.

A ruhák praktikusak? Pl azért nem hordod mert van 3-4 nagyestélyid, amit nem lehet sehova felvenni? Vagy kényelnetlenek?

Ha ezek egyike se igaz, akkor pl holnap vedd fel azt amit eddig nem mertél, sminkelj, tegyél fel egy kis parfümöt és menj be a városba egy kávéra.

Rá fogsz jönni, hogy egy idő után természetes lesz.

2021. nov. 13. 16:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Olyan előfordul, hogy valamit szezonon kívül veszek meg leárazva és akkor a következő szezonig szekrénybe kerül, vagy hogy megveszek valamit, amit egy hétköznapinál különlegesebb alkalommal akarok először felvenni, de hogy megvegyek valamit és ne vegyem fel, mert 'nem vagyok méltó', az egyszerűen ostobaság.
2021. nov. 13. 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de már javítottam ezen. Kinek tartogatom? Mi van ha kihízok/fogyok belőle/tönkremegy a szekrényben? Azért van hogy hordjam. Ha nagyon szép, akkor veszek még egyet tartalékba, amíg még árulják egyáltalán.
2021. nov. 13. 17:08
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem, sosem csináltam ilyet.

De értem honnan jön ez benned, én is szoktam ezt érezni, csak nem ruhákkal kapcsolatban. Nem akarsz olyan lenni, mint a szerencsétlenek a Megasztár válogatóján, akik elhiszik magukról hogy mennyire jók, aztán rajtuk röhög a fél ország.

Szerintem ezen segíthet, ha felveszed a ruhát otthonra. Bizonyos értelemben a ruhákat is be kell törni, magunkhoz kell idomítani őket.

2021. nov. 13. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az van, hogy féltem, nehogy tönkremenjen. (Pl. elegáns kabát). Nem akarom elhasználni a hétköznapokban. Meg az, hogy ami kifinomultabb, ahhoz úgy érzem, hogy kellene smink, frizura is, és ennyi erőfeszítést meg nincs kedvem tenni.
2021. nov. 14. 05:21
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Nálam is inkább az, hogy túl alkalmi, túl passzentos vagy túl elegáns és nem érzem jól magam benne, csak szépnek találtam és megvettem. Ilyenről még nem hallottam, hogy valaki kevésnek érzi magát hozzá. Amiben jól érzed magad azt vedd fel.
2021. nov. 15. 00:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!