Ha nagy rám egy kicsit a bokacsizma amit vettem mit tudok vele csinálni? Néha kiakar belőle csúszni a lábam ahogy megyek. De az egy számmal kissebb pedig szoritott.
Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 13:32
1/4 anonim válasza:
ilyenkor NEM szabad megvenni a csizmát.. esetleg vidd vissza hátha levásárolhatod az árát. vagy tömd ki. és ne csinálj ilyen hülyeséget!:s
2/4 anonim válasza:
az első válaszolónak csak annyit, hogy valszínűleg a kérdezőnek annyira tetszett a csizma és pont ilyet akart, hogy nem akarta ott hagyni, a kérdésre válaszolva pedig nem tudsz semmit csinálni, mire gondoltál? a csizmáknak kényes az anyaga, ha esetleg azzal kapcsolatban akarnál vmit csinálni, de vagy elfogadod vagy nem hordod, sajnállak :(
3/4 anonim válasza:
Vegyél sarokfogót, azzal fél számot lehet csalni (meg akkor is jó, ha pl. töri a sarkad)
Pár mm vastag öntapadós, ezt a sarokhoz kell belülre ragasztani és lehet, hogy ez segít is.
Ha használtad, nyilván visszacserélni nem lehet már.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi ezt kifogom probálni :) ugyis majdnem minden cipö feltöri a sarkam :D nem használtam még a csizmát de nem is akarom visszacserélni mert évek óta ilyet hajkurásztam :)
2010. szept. 5. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!