Mit gondoltok a nadrágtartóról(suspender),elegáns stílussal párosítva?
Figyelt kérdés
Fiatalon mutatahat jól egy nadragtartó pl. egy elegáns nadrággal,ingel,esetleg egy hozzá illő csokornyakkendővel? Gondolom stílus függő is,hogy kihez passzol.
Ilyenekere gondoltam:
2021. nov. 6. 08:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki, ha tudod viselni, és nem bánod hogy csudabogárnak néznek. :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem függ az adott összeállítástól. Nézhet ki nagyon jól és furán is.
3/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be. Csak valami jelmezhez tudom elképzelni, valódi viseletként szerintem idétlen.
36N
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megértem a 3-as vélemenenyét is,nem mindenkinek jöhet be. Utcára pl. nem venném fel ha hordanám,inkább alkalomra.
2021. nov. 6. 11:28
5/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi. Nekem tetszik a régi idők divatja :)
6/9 anonim válasza:
A 2. képen elég vicces, hogy nadrágszíj és nadrágtartó is van.😀 Vagy az egyik, vagy a másik.
Annak érdemes egyébként viselni, akitől más ruhadarabok esetén sem áll távol a régi idők divatja.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Es tényleg van a palin egy öv is most látom XD
2021. nov. 6. 17:38
8/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne öv? Régen nem azért hord már valaki, hogy tartsa a nadrágot. Aki öltönynadrággal hordja, na az a gáz. Ha már felveszel egy egyedi darabot, illik felrúgni a szokásokat, és egyedien felöltözni mellé.
9/9 anonim válasza:
Csokornyakkendő suspenderrel igazi proli kategória. Túl sok. Ha valami elegáns, ellensúlyozd azt valami hagyag darabbal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!