Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek inkább szoknya...

Szerintetek inkább szoknya vagy nadrág randira?

Figyelt kérdés
Vegyek inkább fekete nejlonharisnyát fekete bőr rövidnadrággal vagy szoknyával?
2021. nov. 5. 07:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
13%

ÍRtam volna, hogy szoknya, de a harisnya teljesen elveszi a szoknya által láttatott szépséget. Inkább egy hosszú szoknya harisnya nélkül.

A fekete nylon pedig a legkiábrándítóbb mind közül. Ez az én véleményem. Válaszoltam a kérdésre. Ha nem tetszik valakinek, az nem azt jelenti h nem hasznos a válasz, szóval etikátlan lenne lepontozni

2021. nov. 5. 08:14
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Szoknya és harisnya
2021. nov. 5. 08:20
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Ezt a harisnyázást fejezzük már be!

Vegyél nadrágot, szoknyához már hideg van.

F.

2021. nov. 5. 08:21
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Én férfiként a szoknya, harisnya kombót értékelném a legjobban.
2021. nov. 5. 08:36
 5/16 anonim ***** válasza:
43%
Fekete pamut, vastag harisnya szoknyával (nem bőr). Hideg van, ne vegyél nejlonharisnyát.
2021. nov. 5. 08:59
 6/16 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen hidegben vastagabb pamut harisnyát vagy termo harisnyát szoktam felvenni. De én sokszor a boltba is szoknyában megyek. Tehát elsősorban az számít, hogy te mit szoktál hordani, miben érzed jól magad. Ha egyébként nem vagy szoknyás, akkor nem érdemes a randin abban feszengni, neaggyisten megfázni. Egy csinos nadrág egy még csinosabb felsővel teljesen megfelel randira. Esetleg a tunika & leggings kombót tudom még ajánlani. Szintén vastagabb anyagból, elég hideg van már.
2021. nov. 5. 09:30
 7/16 anonim ***** válasza:
96%
#1 hosszú szoknyában harisnya nélkül megfagyna szegény.
2021. nov. 5. 09:31
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Én imádok szoknyát hordani, randira is abban mennék.
2021. nov. 5. 12:16
 9/16 anonim ***** válasza:
95%
En minfig szoknyat hordok. Kedvencem a farmer combkozepig apro mintas fekete vgy testszinu necc. En biztos ezt vennem fel. Felulre egy farmerkabat
2021. nov. 5. 17:32
 10/16 anonim ***** válasza:
33%
Ha már szoknya szerintem inkább barna harisnya mert lényegében ugyan az mint a fekete de szerintem szebb. Pár nekem is van nagyon szép fekete harisnyám amit egy elegánsabb szetthez fel lehet venni de a barna akkor is jobb szerintem egy randira. Az meg pláne idegesít ha valaki csak azért vesz fel fekete harisnyát mert hideg van meg tél van. Mármint oké de jesszus hát ugyan az mint a barna csak a színe más.
2021. nov. 5. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!