Mi ez az új módi, hogy nem húznak a csajok a kardigán alá semmit?
2021. nov. 3. 17:55
11/15 A kérdező kommentje:
#8 Na ez így érthető. Nem nézek amúgy tátott szájjal nyugi, szerintem csinos is, csak a valós okok érdekelnek. 😉 Engem is néha megnéznek ilyen/olyan okokból, kezdek lassan megbarátkozni ezzel, mert az emberek mindig fognak okot találni arra, hogy nézzenek. :D
2021. nov. 4. 11:29
12/15 anonim válasza:
Valószínűleg ezek a lányok olyan helyre mennek, ahol meleg van, az utcán pedig csak rövid ideig tartózkodnak, így nem fáznak. Nálunk például a munkahelyen nagyjából 25 fok van nap közben. Még ujjatlan felsőben is sokszor izzadok. :/
13/15 anonim válasza:
12-es
Nyilván jobb érzés 10 percig fagyoskodni, mint 10 mp alatt levenni a plusz réteget az irodába beérve.
Természetesen szó sincs arról, amit te írsz, ha így lenne, akkor 50 éve így öltöznének folyamatosan ebben az időszakban. Egyszerűen csak valaki bedob valamit, ami még sosem volt vagy nagyon régen, erre a többi elkezdi majmolni. Időjárás vagy praktikum itt nem játszik szerepet.
14/15 anonim válasza:
Gondolom nem -20 fokban veszik fel. ;)
Amúgy lehet alá venni egy kivágottabb pólót, trikót, ami nem látszik ki. ;)
Meg nem mindenki van a szabadban órákat, hogy átfázzon. ;)
Sőt, a hőérzete is más mindenkinek. ;)
Amúgy ;) miért ;) kell ;) ennyit ;) kacsintgatni? ;)
:D
15/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom, rám jött csak a kacsinthatnék. 😂
2021. nov. 5. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!