Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez az új módi, hogy nem...

Mi ez az új módi, hogy nem húznak a csajok a kardigán alá semmit?

Figyelt kérdés

Nem fáztok meg? 😉

[link]

2021. nov. 3. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez egy vastag kardigán így nem ;)
2021. nov. 3. 18:35
 2/15 anonim ***** válasza:
9%
Ha hideg lesz, akkor majd átütnek a bimbók :D
2021. nov. 3. 19:06
 3/15 anonim ***** válasza:
9%
Mindig kitalálnak valami ótvar nagy hülyeséget.
2021. nov. 3. 19:35
 4/15 anonim ***** válasza:
87%

Pulcsi alá se húznak sokan csak melltartót.

Ez egy ilyen high fashion dolog, az a fontos hogy a póló ne látsszon ki alóla, úgyis az autóból a légkondis irodába megy, 2 percet nincs kinn.

Pont mint az ilyen szuper magas cipők, úgy vannak vele, hogy a kinézet fontosabb mint a funkció.

2021. nov. 3. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Most ez a divat. Én sem értem, hogy nem fáznak így meg, de sokakat ismerek akik ilyet hordanak. Általában trikót szoktak alá venni ami nem látszik ki.
2021. nov. 3. 21:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

De igazából miért kéne? Nincs az Alaptörvényben (még) benne, hogy hogy szabad kardigánt hordani.

Hihetetlen, hogy ruhákon ennyit lehet sopánkodni. Szét van lopva az ország, orvoshoz senki nem jut el, a kaja rohadtul drágul, de lányokon nincs a kardigán alatt semmi, most mi lesz.

2021. nov. 3. 22:35
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 Nem sopánkodok, csak kíváncsi voltam, nem fáznak-e így meg, mert kinn a nyakuk. 😉 Legalább is, utcán is így láttam őket, sál se volt rajtuk. Amit te leírtál engem is jobban foglalkoztat.
2021. nov. 3. 23:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem el van csúszva a hőérzetem, és próbálok úgy öltözni, hogy melegnek tűnjön - hogy pl. az ilyen emberek ne nézzenek tátott szájjal -, de ne legyen az, hogy ne izzadjak szét. Ez pl. tök jó megoldás lenne, mert nem tapad a testre, nem szoros, jó levegős.

De esküszöm, itt van 5 percre a patika meg a kis Tesco, és mielőtt leszaladnék, egy órán át megyek ablaktól ablakig, hogy legalább egy embert lássak, akin nem téli kabát van, hogy tudjam, annyira csak nem fognak megnézni. De már elegem van nagyon, hogy mindig patakzik rólam a veríték, csak mert beöltözök, hogy ne nézzenek meg mások, és ne kérdőjelezzék meg, hogy milyen melegnek vagy hidegnek érzem a levegőt.

2021. nov. 3. 23:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

2!

Meséld már el nekem, hogy hogy tud átütni a bimbó egy vastag, kötött kardigánon? :)

2021. nov. 4. 09:17
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

8-as, én meg az ellenkező irányban vagyok, 15-17 fokban már fázom. Nadrág alatt már harisnya, az nem látszik, farmerkabát alatt vastag pulcsi, nem látszik, bokacsizmába/bakancsba jó vastag zokni, stb. Vannak nagyon vastag cuccaim, de azokat tényleg télre tartogatom, amikor elfogadott hordani. Az lenne a jó, ha senki nem szólogatna be a másik hőérzetére, mivel ez nem választott dolog.

A képre pedig: valaki biztos divatból hordja így, aminek semmi értelme nem szokott lenni, valakinek meg lehet hogy így kényelmes.

2021. nov. 4. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!