Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Piros kapucnis pulcsi milyen...

Piros kapucnis pulcsi milyen benyomást kelt férfiakon?

Figyelt kérdés
Sötétkék/sötétszürke farmerral

2021. nov. 2. 13:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%

8-as: a babákat nem túl régóta öltöztetik kékbe, évszázadokon keresztül a kék a lányok szin volt.

Másrészt a királykék egy színárnyalat, nem pedig azt jelenti, hogy a kék szín férfias!

Mellesleg ha megnézel elegáns nöket, az esetek jó részében épppen kékben vannak, ez az egyik legelegánsabb nöi szín.

2021. nov. 5. 14:58
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Jó!

Akkor nem is értem az első kommentjét. Ha régen a rózsaszín volt a fiúké és kék a lányoké, akkor vajon miért gond a férfiak piros, és rózsaszín ruha viselése?

Visszamaradott konzervatív kommunista szokás?

De viszont kimondott férfi színt nem tudtál írni.

2021. nov. 5. 15:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem a szürke jobban tetszik. De ez valóban bordó, nem pedig piros - ez sötétszürke gatyával mutathat jól.
2021. nov. 5. 15:03
 14/20 anonim ***** válasza:
45%
Kimondottan hagyományos férfi szín a fekete, szürke, barna és a SÖTÉTkék (ami majdnem fekete)
2021. nov. 5. 15:46
 15/20 anonim ***** válasza:
43%
#12 megint az első vagyok. Nem mondtam, hogy gond lenne. Kommunistázni végképp nem kezdtem el. Annyit írtam, hogy nekem nem tetszik férfiakon. Ez miért probléma? Véleményt kért a kérdező.
2021. nov. 5. 15:51
 16/20 anonim ***** válasza:

14!

Ha az általad felsorolt színek férfias színek, akkor nőkön elég furán mutat, nem?

Ahogy az elsőnek a piros szín férfin.

2021. nov. 8. 11:07
 17/20 anonim ***** válasza:

NEM, nem mutatnak furán, hanem a hagyományos öltözködési stílus esetén férfiak nem viselhetnek mást. A nöknek minden szín mindig meg volt engedve, akkoriban föleg az öltözet fazonja volt az, amit nök nem hordtak - öltöny, nadrág, zakó.

A férfiak esetében a kifejezetten nöi szinek - rózsaszín vagy lila árnyalatok - azok, amik "tilosak" voltak, fordítva nincs és nem is volt ilyen.

2021. nov. 9. 07:58
 18/20 anonim ***** válasza:
51%

17!

Te esetleg megrekedtél a viktoriánus kórban?

Mi az hogy egy szín tilos egy férfinek?

Jól néznénk ki ha már a ruha színe miatt is engedélyt kéne kérni a nagy egyenjogúságból.

Mert ez így eléggé diszkriminatív.

És ami engem illet ezért méltányolom az iszlámban azt amit a nőkkel tesznek.

Pontosabban náluk kompenzálják azt amit itt európában művelnek a fene nagy szabadságuknak köszönhetően.

2021. nov. 11. 10:57
 19/20 anonim ***** válasza:
18-es: a szövegértelmezési képességed nulla!
2021. nov. 11. 20:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerinted.

Védd csak magad.

2021. nov. 15. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!