A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
31 szavazat
4/11 anonim válasza:
Tetszik, de ez nem hétköznapi viselet. Valamilyen alkalomra viszont simán.
7/11 anonim válasza:
Sztem neked kifejezetten jól áll, passzol hozzád.
Ha másnak nem tetszik az egy dolog, pl én se venném fel, de ha jól érzed benne magad, hordd.
8/11 anonim válasza:
Nekem ilyen szegénynegyedben élők jutnak róla eszembe. Nem tudom meghatározni, hogy inkább papás, vagy inkább gettós, vagy milyen csak hirtelen ez jutott az eszembe.
9/11 anonim válasza:
A #7-es leírt mindent, amit szerettem volna. Nekem nem különösebben tetszik, de neked tényleg jól áll (meg nem tudnám mondani, hogy miért, amikor nem is ismerlek). Inkább hordj olyat, amit tetszik, mert azt magabiztosan és örömmel teszed, mint olyat, ami nem tetszik.
10/11 anonim válasza:
Ballonkabáthoz szerintem passzolna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!