A tél közeledtével milyen sorrendben veszitek fel a melegebb ruhákat?
Figyelt kérdés
Legelöl, amelyiket legelőször, a legvégén, amelyiket legkésőbb.2021. okt. 10. 21:24
A kérdező szavazást indított:
Sapka - sál - kesztyű.
Sapka - kesztyű - sál.
Sál - sapka - kesztyű.
Sál - kesztyű - sapka.
Kesztyű - sapka - sál.
Kesztyű - sál - sapka.
38 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Természetesen nem úgy értem a kérdést, amikor mindegyiket felveszitek, és az akkori sorrendet, hanem melyik kerül elő legelőször, amikor beáll a hideg, és melyik a legkésőbb.
2021. okt. 10. 21:27
2/9 anonim válasza:
A nyakam nagyon fázós, kb 20 fok alatt már muszáj sálat viselnem, különben egyből beteg leszek. 10-12 fok környéke alatt már a kesztyű is jól jön, ma reggel pl fázott a kezem nélküle. A fejem viszont jól bírja, pedig kevés hajam van. De sapkát csak mínuszokban viselek, különben melegem van benne.
3/9 anonim válasza:
Nagyon fázósak a végtagjaim, de a többi részem nem, így általában a kesztyűvel kezdem, a téli sapkát utána veszem elő (snapbacket kb. egész évben hordok, csak a nagyon meleg nyári napokon nem, de azt nem azért, mert fáznék, szóval azt nem számolom). Sálat nagyon ritkán hordok.
4/9 anonim válasza:
Csak kesztyűt veszek fel, azt sem gyakran
6/9 anonim válasza:
Még a kabát is a sál után jön nekem. Különlegesen szoktam megkötni, és a kabát útban van.
Sapit meg nem hordok
7/9 anonim válasza:
Amúgy igen, nálam is előzi a kabátot a sál, szeretem a sálakat, amint pulóveres idő lesz, elkezdem hordani. :D
8/9 anonim válasza:
Ha már szóba került a kabát, nálam olyan szokott lenni, hogy kesztyű+sapka már kell, de kabát még nem. Igazából én már lehet most a héten előszedem a kesztyűmet, de a bőrdzsekim bőven elég még, nem kell vastag kabát.
#3 voltam
9/9 anonim válasza:
kesztyű -5 alatt, sapka -20 alatt, sál -40 alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!