25 ezer forintig milyen karóra érné meg?
Szóval még fiatal vagyok, (középsulis) és szeretnék egy órát venni. Nekem a letisztult, mechanikus órák tetszenek. Melyik márka éri meg ilyen ársávban? Azt tudom, hogy a Casio az ilyen árban nagyon jó, de láttam 1-2 Tommy Hfigert is, amiben persze az, hogy TommyH. az vonzó lehet de mivel a TommyH.egy ruhagyártó nem tudom, hogy az megéri e. Meg lattam még egy csomo márkát. Ezekről kérnék 1-2 tanácsot, hogy melyik márka éri meg?
(ilyesmi órára gondoltam:
)
A válaszokat előre is köszönöm.
A G-Shock minden, csak nem divatos :D Tipikus "funkcionális" óra. Jó mindenre, strapabíró, de ronda mint a lóharapás. Senki nem mondja, hogy egy G-Shock divatos, meg szép. Krvára nem az :D.
25 ezer Ft az a nagyon belépő szint az órák világába. Ennyiért én is Casiot javaslom (mint márka). A modell meg nyilván az ami tetszik és beleesik a keretbe.
Divatórákat határozottan nem ajánlom. (S Oliver, Tommy Hilfiger)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!