Nektek melyek az igazán elragadóan szép, elegáns karórák (legfeljebb négyszázezer forintig)? Amolyan "dress watch" külsővel?
Figyelt kérdés
2019. szept. 26. 19:01
1/11 anonim válasza:
Egyik sem, megvetem a hivalkodást, vannak fontosabb dolgok is mint egy drága óra.
2/11 A kérdező kommentje:
Az a te egyéni szociális problémád és még a kérdés sem ez volt, hozzászólás helyett kaptam egy teljesen offtopik semmiséget.
Minden más válaszadó karóra ötleteit szívesen fogadom! :)
2019. szept. 26. 19:08
3/11 anonim válasza:
Nincs kifejezetten kedvenc márka. Svájci vagy német legyen, fehér számlapos és a csuklómra illeszkedjen.
Az egyik ami tetszik a Junghans max bill, de a Zeppelinek (svájci szerkezet, német gyártás) közt is vannak szépek, és olcsóbbak is.
4/11 Mojjo válasza:
A legtöbb Zeppelin mondjuk japán szerkezetes (Miyota), de plusz egy szavazat, nagyon elegánsak. Mint ahogyan az Iron Annie és Junkers órák is. (Mindet ugyanaz a német cég gyártja.)
De ez inkább a 150-200 ezres kategória.
5/11 anonim válasza:
Nomos órák nagyon szépek, némelyik modell az árkategóriádba is esik
6/11 anonim válasza:
Szia! Női vagy ferfi? Én nő vagyok es az ékszerórak tetszenek. Pl a Swarovski órak.
7/11 anonim válasza:
Seiko Presage szériából a Coctail Time sorozat elég szép, elegáns és jóval 400e alatt van.
8/11 anonim válasza:
+1 a #7-esnek. Gyönyörű órák. Egy ilyet én is akarok:
9/11 anonim válasza:
Hamilton Timeless Classic. Mégis csak svájci még ha belépő kategóriás is.
10/11 1112 válasza:
Válaszd azt, amelyik neked tetszik, neked a legjobban illik a stílusodhoz, az egyéniségedhez. Valszeg az is passzol hozzád leginkább ránézésre, külsőre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!