Csak engem irritál, hogy amikor belépek egy üzletbe egyből letámadnak az eladók?
Nem. Sokszor azért nem is vásárolok ilyen kisebb üzletekben, mert erőszakosan próbál "segíteni" az eladó. Elkezdik találgatni hogy mi állna jó nekem, kérdezgeti a méretemet, végig ott áll a próbafülke mellett...stb.
Egyedül is el tudom dönteni hogy mi áll jól és mi nem, meg hogy mit szeretnék megvásárolni.
megnyugtattatok, hogy nem csak én vagyok különc.. :D
Sokszor azt se tudom, hogy mit szeretnék még, csak nézelődök legtöbbször. Általában ezzel el is hessegetem őket, de néha már nekem kínos, hogy nézelődök és néznek közben.
Ha csak megkérdezi egyszer és utána békén hagy vagy jelzi, hogy nyugodtan szóljak, ha kell segítség, akkor nem zavar. Viszont van az a típus, aki akkor se hagy, ha azt mondod nézelődsz. Figyel közben, próbál ajánlgatni és odajön a próbafülkéhez és kérdezgeti, hogy mi lesz jó. Nekem ez kellemetlen és nagyon nem szeretem az ilyet.
Ezzel már csak az vetekszik, mikor egy bizonyos drogériában a biztonságiőr mindenkit úgy figyel és követ, mintha az illető biztosan lopni akarna. Több üzletükben is voltam már és mindenhol ezt tapasztaltam. Lehet náluk ez a követelmény, de olyan kellemetlen úgy nézelődni, hogy közben bámulnak. De legalább a betétes, tamponos sorba nem jön be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!