Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Panama Jack cipők online -...

Panama Jack cipők online - átverés ez az oldal?

Figyelt kérdés

Üdv,

Pamama Jack bakancsot szeretnék venni, találtam ezt az oldalt, ami első pillantásra olyan mintha a márka magyar webáruháza lenne, de gyanús hogy minden le van értékelve félárra, amikor más online boltokban is mindenhol kb. 65.000 egy ilyen bakancs, itt meg 27.000. Szerintetek átverés, vagy hamis termékeket árulnak?

Ez az oldal:

[link]

2021. okt. 22. 10:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Áruld már el, te most szórakozol velünk???

Rohadtul unalmas vagy már! Elugattuk már hányszor, hogy mit kell figyelni!

Keresd vissza a másik kérdésednél, én le nem írom még egyszer!

De ha a tieid ezek az átbszós webshopok, akkor őszintén rohadj meg!

2021. okt. 22. 10:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Fel sem merült benned hogy mivel ez egy meglehetősen népszerű oldal, így előfordulhat hogy TÖBB ember tesz fel hasonló kérdéseket egy jelenséggel kapcsolatban? De ha már ezt ide tudtad okádni, igazán belinkelhetnéd a "másik kérdésemet" ahol erről szó van. Már ha erről a konkrét oldalról van szó, engem speciel az érdekel hogy pont ezzel van-e valakinek tapasztalata. Általános szabályokat tudok keresni máshol. Köszi
2021. okt. 22. 11:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Oké, néztem most hasonló kérdéseket, úgy tűnik sok most az ilyen kamu oldal, valszeg ez is az.
2021. okt. 22. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az összes ilyen url című oldal amiben márka név van és utána hogy hungary, majd .com-ra végződik, ez kb mind kamu.
2021. okt. 22. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Kamu
2021. okt. 22. 13:31
 6/8 anonim válasza:
Ugyaninnen rendeltem cipőt 20 nappal ezelőtt,még mindig nem szállították. Tudok esetleg ilyenkor valamit tenni?
2021. okt. 25. 19:27
 7/8 anonim válasza:
Szia! Én is beszívtam, rendeltem többet voltak le 7ezerrel, vámot is fizettem és kaptam egy baseball sapkát, keresem viszont a károsultakat, hogy tudjunk valamit tenni. Azok kérem írjanak privátban. Aki meg negatív véleménnyel szeretne itt ellátni engem,ne is fáradjon, senki sem tökéletes, mindenki járhat így.
2021. nov. 25. 12:46
 8/8 anonim válasza:
Többet vontak le, akartam írni.
2021. nov. 25. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!