Nappali 13fokban már a télikabátot veszitek fel?
Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 16:18
1/9 anonim válasza:
Igen, reggel 0 fok volt, hazafele meg 18.
2/9 anonim válasza:
Még nem, van átmeneti kabátom, ami nem olyan vastag és hosszú, mint a téli, de egy bőrdzsekinél sokkal jobban melegít. Tökéletes a mostani időjáráshoz. Reggel se fázom, délután meg nem húzom fel a cipzárt és úgy pont jó.
3/9 anonim válasza:
Dehogyis! Az mit vesz fel télen?! Mondjuk én nem vagyok fázós, én még rövidnadrágban és pulcsiban járok.
4/9 anonim válasza:
Nem, vastagabb átmeneti kabátot. Hiába van délután 10-20 fok, reggel majd be fagy a seggem.
6/9 Metionin válasza:
Dehogyis, nálam a télikabát az 4-5 foknál kezdődik de méginkább nullánál.
7/9 anonim válasza:
Bőrdzseki lehúzott cipzárral pont jó, reggel is
Télikabát max januárban
8/9 anonim válasza:
Dehogy! Nem vagyok fázós egyébként sem, na meg 13 fok azért nem a fagyhalál kategória még.
A réteges öltözködést preferálom, póló, rajta egy pulcsi, arra pedig egy farmer-vagy bőrkabát.
Így reggel sem fázom, amikor mondjuk csak 7-8 fok van és délután is tudok mit levenni, amikor felmelegszik 17-18 fok köré.
9/9 anonim válasza:
Nem, pedig fázós vagyok. Bőrkabátot szoktam venni ezen a hőmérsékleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!