Hordjátok már télikabátot?
Figyelt kérdés
Az oké hogy reggel hideg van, de ha délután indultok valahova milyen kabátot vesztek fel? Nem túlzás még ilyenkor szőrös kapucnis parka?2020. okt. 30. 07:17
1/19 anonim válasza:
Én pulcsiban és térdnadrágban járok, szóval nekem még korai :)
2/19 anonim válasza:
Az őszi-tavaszi dzsekijeimet hordom még, csak reggel és este kicsit jobban alájuk öltözök egy plusz pulcsival.
26/F
3/19 anonim válasza:
Hordom. Nem a legvastagabb télikabátomat, de ez már hivatalosan télikabát. Fázós vagyok. 🙂
4/19 anonim válasza:
Én hordom. Október elején voltam beteg, mert mindenhová pulcsiban jártam, azóta kabát nélkül nem sok helyre megyek.
5/19 anonim válasza:
Ha fázol vedd fel, kit érdekel ki mit gondol.
Aki nem fázós az nem fogja megérteni azt, aki ilyenkor melegebb kabátot vesz fel. Ahogy a fázós sem fogja megérteni azt, aki ilyenkor rövid nadrágban jár. :D
6/19 Lena7 válasza:
En nagyon nagyon fázós vagyok, ezért már igen hordom.
7/19 anonim válasza:
A szövetkabátomat hordom, téli bakanccsal. (A téli nagy hidegekre ott van a pufikabát.)
8/19 anonim válasza:
még nem, itt még nincs olyan hideg
9/19 anonim válasza:
Meg a tavaszi dzsekimben és ballonkabátomban járkálok, aláöltözök ha kell, meg őszi csizma + vékony sál. Az őszit 1x vettem fel mikor kiültünk estére. A téli még mélyen el van temetve. 😊
10/19 anonim válasza:
Nem.
Pulcsi + farmerdzsekit hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!