Hordjátok már télikabátot?
Nem nézek webshopokból divattippeket, de úgy egyáltalán sehonnan sem, nagyon nem jön be manapság a "divat" (mondjuk ez többnyire mindig így volt nálam kis koromtól fogva).
Egyébként nekem pusztán azért alakult így, mert korábban volt egy nagyobb fogyásom, amikor vettem a szövetkabátot, úgy gondoltam, hogy megveszem azt, ami pont passzos, hiszen úgyis fogyok még. Aztán nem, hogy nem fogytam, de szedtem is vissza valamennyit. Mellben is elég erős vagyok, így bár be tudom gombolni a kabátot ha muszáj, de jobban mutat és kényelmesebb is, ha kigombolva hagyom. :D
A sálam pedig egy kb 30 centi széles, vastag, sűrű kötésű gyapjú sál, kifejezetten hidegbe való. Hosszában félbehajtva is pont olyan széles, hogy nyitott kabát esetén az elülső részt befedje. Így ott sem vagyok egy szál pulcsiban, csak kabát helyett a meleg sál takar. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!