11/18 anonim válasza:
Utcán ribis na de 4 fal között állati k*rvás és tetszik !!!!!!!!!!!!
13/18 anonim válasza:
Osztom az előttem szólók véleményét. Attól függ hová...
Ha a négy fal között jelenik meg a nő egy ilyenben, akkor azt mondom, ez igen, egy belevaló csaj!
De ha az utcán látnám meg, akkor, hú de merész, ez egy könnyűvérű csaj.
14/18 anonim válasza:
Nem mondom,hogy ribis,csak nem tetszik.
15/18 anonim válasza:
Én ezt leginkább punk csajokon tudom elképzelni piros-fekete kockás szoknyával
Ribis? Talán, de akkor a punk stílus úgy általában az
Szóval vedd fel ha ahhoz van kedved ^^ De arra készülj hogy a punk szubkultúrán kívül kb minden srác elvinne egy menetre
Punkok közt meg azért nem, mert a srácok felének van egy csaja aki ugyanígy öltözködik xD
16/18 anonim válasza:
szerintem menő nekem tetszik és nem ribis jól néz ki
L
17/18 anonim válasza:
Ez annyira ribis, hogy az oldalon igazolnom kellett, elmúltam 18 😂.
18/18 anonim válasza:
Most ez mi? Szoknyás lányok előfordulnak az utcán. Hogy most ehhez még egy túlkomplikált harisnyát is felveszel, ez inkább szokatlan, de a simán szoknyás lányokhoz képest se nem csábítóbb, se nem vonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!