Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok milyen tartalmat láttok szívesen ?
Figyelt kérdés
Instagramon, Facebookon, Twitteren ,ha egy lány kirak egy kicsit merészebb képeket akkor inkább az jobb minőségű és kidolgozott kicsit megszerkesztett képeket, mint mondjuk egy modellen vagy inkább minél több látszódjon naturban ?2021. okt. 14. 15:13
1/10 anonim válasza:
Ha utána találkozik veled, mit fog látni?
Na, ugyanezt szeretnénk a képen is.
2/10 anonim válasza:
Persze hogy a természetes ami bejön!
4/10 anonim válasza:
natúrban
a valóságban sem lenne tökéletes
semmi érdekes nincs olyan képeken, amiken mintha viaszfigurát látnék
5/10 anonim válasza:
Én nem vagyok mér kíváncsi sem a deggekre, sem a mellekre. Őszinte intimségre már Inkább. De olyant úgy sem raknál ki. A meztelenség már nem meglepő vagy kirívó, inkább unalmas.
6/10 A kérdező kommentje:
Intimség alatt mit értesz ?
2021. okt. 14. 15:54
7/10 anonim válasza:
Lehet néhány profi, beállított, világított kép is. De smink azon se legyen sok. A színvonal legyen profi, a lány természetes.
8/10 anonim válasza:
5. Vagyok megint.
Olyasmi ahogy olvasod a kedvenc könyved és meghatódsz, vagy el érzékenyülsz. Vagy épp kutyádat-macskádat simogatod szeretetből.
9/10 anonim válasza:
és ettől szexuálisan izgalomba jössz?
10/10 anonim válasza:
(én egyébként igen, szóval többletet jelent, ha valami érdekeset csinál, de fontos, hogy egy szexi, vonzó lány csinálja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!