Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány db cipője van átlagban...

Hány db cipője van átlagban egy embernek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 20. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
nem tudom, en valoszinuleg nem reprezentalom az atlagot, van vagy 30-40 par. anyamnak is, nagymammnak is szep gyujtemenye volt. baratnoimnek is egesz sok cipoje van.. de hallottam olyan emberekrol is, akiknek minden evszakra van egy cipopje es kesz. szerintem a ferfiaknak alapbol nincs annyi cipojuk, mint a noknek.
2021. okt. 21. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem kb 20 van.

Amiket hordok: 3 sportos és 5 elegánsabb utcai cipő, 2 edzőcipő (kinti és benti), téli bakancs (ez 11).

Amiket csak ritkán hordok: kb 5 magassarkú (eseményekre), kb 5 régi utcai cipő, amik még nem lyukasak, csak kopottak vagy már nem tetszenek (ha valami koszolós helyre megyek).

2021. okt. 21. 10:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Annyira kor és nemfüggő, hogy megtippelni sem mernék.

Ismerek olyat, akinek van 1 pár nyári munkába járós, 1 nyári szabadidős, 1 téli munkába járós, 1 téli szabadidő és 1 pár alkalmi, és ezzel le van tudva a cipő téma.

Nekem talán 13 vagy 14 pár.

2021. okt. 21. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Kb. 36 van nekem de ebből 20 ami normális állapotban van a többi el van járva nagyon. Ebbol a 20-ből pedig 5-6 alkalmi nyári szandál, téli alkalmi, van benne csizma, szandál, sportcipő.

Igazából egy szezonban 2-3 cipot hordok.

2021. okt. 23. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!