Gáz ha Fiúként beöltöznék Lánynak egy Gólyaavató miatt?
Középiskolai gólya avató buli lesz, és a mi osztályunk azt a témát húzta, hogy a Lányoknak fiúknak, a Fiúknak pedig lánynak kéne beöltöznie.
Az lenne a kérdésem, hogy ez nagyon gáz lenne-e, és amennyiben nem lenne az, milyen ruhát ajánlotok?
Szerintem az, főleg hogy így kell iskolába mennetek és onnan hazamenni is.
Mi van ha valami homofób alkesszal futsz össze és levernek? Nem tudom hol laksz, de ahol én, ott tuti kapnál..
Amúgy fogadok alig öltöznek majd be. Max egy occó parókát visznek, egy rúzst és cső. Suliban lemossák a rúzst, parókát elteszik és normálisan mennek haza.
Ez nagyon gáz feladat. Az igazgató hogy hogy engedélyezte ezt? Főleg amiatt, hogy nyáron ez a téma igen nagy előtért kapott.
Suliban öltözz fel csajnak, de utcán semmi esetre sem.
Egyszerű kombinációt ajánlok: farmer, póló, sportcipő. Csak egy női felsőt kell beszerezned, plusz egy hosszú hajú parókát.
#3 Mi olyan feladatot kaptunk, hogy pelenkában meg úszószemüvegben kellett iskolába menni. Szép is lett volna nekem bejárósként végigvonulni pelenkában a falun, aztán a vonaton, aztán a városon. Még jó hogy nem kötelezőek ezek a fszságok. Ráadásul tizedikben is ugyanezt el akarták játszani, mivel a korona miatt nem volt kilencedikes gólyanap.
Kérdező, igen, eléggé gáz. Ha van osztálycsoportotok, kérdezd meg azért, hogy hányan öltöznének be valóban, nehogy te csinálj végül egyedül hülyét magadból. Utcára meg végképp ne menj ki úgy, a suli mosdójában oldd meg, aztán ott is tedd magad rendbe. Valami smink, paróka, és egy női felső elég, nem kell túltolni.
Ha a csajok fiúnak lesznek beöltözve akkor fordítva miért lenne gáz??
Jópofa ötlet én benne lennék.
F.
A lányokat kérdezd meg, hogy ők is ennyire aggódnak emiatt?
Őket is elverik az utcán a homofóbok?
Ők is a mosdóban öltöznek át?
Hát... Ha meg tudod oldani, hogy autóval elvigyen valaki, az oké.
Viszont így van esély rá, hogy (főleg városban) összefutsz egy ürgével, aki beléd köt.
Csatlakozz a férfi ruhát viselő női osztálytársaidhoz, és akkor őket is megverik.
Csak hogy az előttem szóló pihentek agymenetéhez hasonlítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!