Nike cipőből kisebbet vagy nagyobbat kell venni?
Figyelt kérdés
37,5-eset próbáltam, ami tökéletesnek tünt bokazoknival, kényelmes volt, viszont a kis lábujjaimnál picit több volt a hely, tehát az orra felé kiszélesedik. Felpróbáltam a 36,5-t, amibe még belefért a lábam, de szorított oldalt, és a bokámnál pl nem fért be egy ujjam se. Félek, hogy a 37,5 kinyúlna, és idővel kilépnék belőle. Nektek mi a tapasztalatotok vele?2021. okt. 14. 11:06
1/7 anonim válasza:
Nekem a Nikeból mindig nagyobb kell.
3/7 anonim válasza:
Mindig a nagyobbat veszem. Nekem is hosszra 45-46 a lábam de a szélesség niatt 46,5-47-est kell mindig vennem.
5/7 anonim válasza:
Nekem két számmal kellett nagyobb mint minden másból... Női cipőnél.
6/7 anonim válasza:
Szerintem akkor próbálj fel egy 38asat mert valószínü szélesebb a lábad a normálnál
Amúgy nekem mindig mérethü (más márkákhoz képest bár a legtöbb cipöm Nike/jordan). Egyébként hivatalosan is true to size vagyis normál méret de ez nyílván egyénfüggö is.
7/7 anonim válasza:
Nekem pont akkora kellett, amekkorát amúgy is szoktam hordani. Én sose tapasztaltam olyat, hogy kinyúlik, szóval én a helyedben a kettő közül a 37,5-eset venném meg. Vagy próbáld meg a 37-est ha van, hátha az pont jó lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!