Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mostanában divat lett a...

Mostanában divat lett a túrázóknak a kötött harisnyanadág?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, de az elmúlt napokban voltam túrázni a hegyekben, amikor éppen egy pihenőhelyen lazítottam a fáradt izmaimat.Egyszer csak megjelent 2 fiatalember, és mindketten pulóvert, rövidnadrágot, és azt a nagyon régi fajta kötött harisnyanadrágot viselték, azt a bordázottat.Az egyik szürke színűt viselt, a másik világosbarnát.

Na most engemet általában hidegen hagy, hogy ki mit hord, nem is nagyon érdekel!De ez nekem roppant különös volt, pedig jól láttam, mert épp előttem sétáltak el jó napot köszönve.A bicikliseken,futó embereken már láttam harisnyát, de az fekete volt.De azt a fajta harisnyát, amit a két túrázó viselt, olyat az oviban hordtak nagyon régen a gyerekek.Semmi közöm hozzá, ha nekik az a kényelmes,legyen! De nekem ez olyan furcsa volt, hogy két srác ilyen harisnyát vett föl.A fekete legging az nem lett volna feltünő, de egy kötött harisnyanadrág?Hát nem is tudom!

2021. okt. 12. 22:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Én pontosan igy tettem a mai nap, nagyon régóta hordok ilyen bordás pamut harisnyát, nagyon szeretem, meleg és kényelmes.

De ma vettem fel először rövid nadrággal, és nagyon jó kényelmes, maga az hogy rövid nadrág van rajtam és még sem fázik a lábam, szerintem biztos fogom még igy hordani.

2021. okt. 23. 16:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem a harisnya a pláne a történetben (hidd el, az mindenkin van, aki kinn tölti a napját a mínuszokban), hanem ez a "divathülyeség", hogy rövidgatyát vesz fölé. Ha úgyis egy réteg van a lábszárán, akkor mért nem vesz fel egy db. hosszúgatyát? Abból is van (mackóból is) skinny fazon, ha nem akarja, hogy lobogjon-susogjon, járja a szél.

Nem azért mondom, én bírom, ha kicsit pukkasszák a polgári begyepesedést, csak hát értelmileg fura.

2021. okt. 23. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a 11 es azért volt igy tegnap, mert igy érezte magát jól. Nem kell mindig a divatot követni, ő pl igy lóg ki a divatból.

Ez most pont olyan dolog szerintem hogy a lányokon is lehet látni, hogy harisnyát vesznek fel rövid nadrággal, akkor ők se vegyenek fel? Inkább vegyen fel hosszú nadrágot. Bocsánat nem okoskodni akarok de akkor most hogy van ez?!

2021. okt. 24. 06:58
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Igen pontosan azért voltam igy öltözve, nem állandóan csak sablonosan. Na meg arról nem beszélve mivel a rövid nadrágot is meg a harisnyanadrágot is szeretem ilyenkor, és igy a kettőt vettem fel egyszerre, és nagyon is jól éreztem magam igy, mert szerintem sehol nincs le írva hogy, férfi nem vehet fel rövid nadrág alá harisnyát.
2021. okt. 24. 09:26
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves 11- es!

Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül! Én is igy szoktam hordani a bordás pamutharisnyáimat rövid nadrággal.Ma is ugyanígy voltam a városban.És nagyon nem tud érdekelni,hogy szólna érte valaki! Leszarom! Nekem ez tetszik, es kész! Nem válnék meg tőle, nagyon bejön, ez megmaradt ovodáskorom óta!Pedig 44 éves vagyok.

2021. okt. 24. 18:06
 16/17 anonim ***** válasza:

12.

Nagyon jó az okfejtésed, én attól kapok hülyét mikor futónadrágra vesznek fel térdig érő gatyát.

Na az egy igazán szánalmas és vicces viselet.

2021. okt. 26. 20:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Na ez szerintem is hülyeség, ha valaki fut akkor azt vagy rövid nadrággal tegye vagy hosszúval, lehet az akár futó nadrág, akár pl egy sima leggings, arra nem vennék fel másikat.
2021. okt. 30. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!