Magas (180+ cm) nők/lányok! Ti milyen nadrágot/szoknyát hordtok ősszel, télen?
Arról már lemondtam, hogy valaha is találok olyan farmert, amiből nincs kint (minimum) a bokám, pedig ez illene a legjobban a stílusomhoz. A régebbi farmerjaimat még hordom egy darabig, de már kezd ciki lenni, hogy kinyúltak, kopottak.
A szoknya, cicanadrág és hasonlók egyáltalán nem a stílusom és télre hidegnek is tűnik, sima pólókat, kapucnis pulcsikat, sport/tornacipőt (és nyilván ha lenne, akkor farmert, nyáron rövidnadrágot) szeretek hordani.
A melegítő is kizárt, minden nap gyakorlatra járok olyan helyre, ahol nem illene macinaciban megjelenni.
Hú, nagyon megértem a problémád, pedig én nem vagyok ennyire magas. (174cm)
A nadrágvásárlás egy kínszenvedés, (a másik nálam a nyári szandál vásárlása) mert még vékony is vagyok.
Én a Zarában szoktam szökőévente találni normálisabb farmert. Legutóbb volt egy-két olyan darab ami még rám is hosszú volt, szóval megér egy próbát.
A Levi's-t tudnám még ajánlani, ha belefér a keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!