Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magas (180+ cm) nők/lányok!...

Magas (180+ cm) nők/lányok! Ti milyen nadrágot/szoknyát hordtok ősszel, télen?

Figyelt kérdés

Arról már lemondtam, hogy valaha is találok olyan farmert, amiből nincs kint (minimum) a bokám, pedig ez illene a legjobban a stílusomhoz. A régebbi farmerjaimat még hordom egy darabig, de már kezd ciki lenni, hogy kinyúltak, kopottak.

A szoknya, cicanadrág és hasonlók egyáltalán nem a stílusom és télre hidegnek is tűnik, sima pólókat, kapucnis pulcsikat, sport/tornacipőt (és nyilván ha lenne, akkor farmert, nyáron rövidnadrágot) szeretek hordani.

A melegítő is kizárt, minden nap gyakorlatra járok olyan helyre, ahol nem illene macinaciban megjelenni.

2021. okt. 6. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azért találok.Nem mondom,hogy egyszerű,de próbálgatok és előbb,utóbb ráakadok egy jó farmerra.Nekem a cipő nagyobb kihívás.
2021. okt. 6. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
csongrád megyében tudok helyet, ahol hosszú lábú lányokra való farmerok kaphatók, ha érdekel és nincs túl messze (185 cm kb, de évek óta nem idegelem magam vele hogy megmérjem)
2021. okt. 7. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Hú, nagyon megértem a problémád, pedig én nem vagyok ennyire magas. (174cm)

A nadrágvásárlás egy kínszenvedés, (a másik nálam a nyári szandál vásárlása) mert még vékony is vagyok.

Én a Zarában szoktam szökőévente találni normálisabb farmert. Legutóbb volt egy-két olyan darab ami még rám is hosszú volt, szóval megér egy próbát.

A Levi's-t tudnám még ajánlani, ha belefér a keretbe.

2021. okt. 8. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Magas (185 cm körüli) nőismerős a Levi’s-ben vesz farmert magának. Drága, de baromi tartós, van olyan darabja, amit 10 éve hord és semmi baja.
2021. okt. 12. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
én mindig kb térdig érő szoknyát szoktam viselni. mivel jön a tél mostmár vastag harisnyanacival és csizmával. szerintem tök jó én imádom a szoknyát :)
2021. okt. 24. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!