Normális, hogy egy cipő egy-két hét használat után elkezd szétjönni, tönkremenni?
Figyelt kérdés
Vagy nem rendeltetésszerűen használom azzal, hogy elég sokat mászkálok kavicsos vagy földutakon, parkerdőben is, szóval nem lebetonozott részeken? Az árt az utcai cipőnek?2021. okt. 5. 17:19
1/4 anonim válasza:
Az én lábamon is a legtöbb olcsó cipő pillanatok alatt szétment. A kínai 3-4 ezer Forintosok az utóbbi években már csak pár hetet bírtak. A Deichmann-os minőségibbek általában bírni szoktak 1 évet. Most viszont már utcai cipőnek is olyan munkavédelmit vettem, mint amit használok a munkahelyemen. Azt bent már 3 éve nyúzom és semmi baja.
A kavicsos föld nem tudom, hogy mennyire árt neki. 15 éve nem jártam nem lebetonozott földön.
2/4 anonim válasza:
Persze, hogy normális, évente mindenki 25 pár cipőt elhasznál.
3/4 anonim válasza:
Normális. Ilyen sz4r minőségűek manapság a cipők.
4/4 anonim válasza:
Nem tom az én Martensemnek ez az ötödik tele. Kicsit karcos, van rajta két repedés ahol hajlik a lábamnál, de semmi baja. Pedig het 3-4× tuti hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!