Szerintetek is undi a női bugyik használata popsilyukba való bevágása?
Figyelt kérdés
Barátnőmnél állandóan ezt lesem akaratlanul is hogy míg a férfi alsók nem vágnak be fenéknél ellentétbem a női bugyikkal ami bevág fenékbe és iszonyat idegesít . Sőt a bugyi tiszta büdös lesz tőle. Titeket nem idegedít ? Olyan mint ha bevágva a fenekedbe valami. Én már vettem fel az ő bugyiját kíváncsiságból . Idegesített az hogy vágja a fehérnemű a lukamat.2021. jún. 6. 20:25
1/10 anonim válasza:
Igen undor és még fertőzés veszélyes is+aranyeret is okozhat.Én már nem hordok tangát pfff
2/10 anonim válasza:
Kényeskék,nics jobb egy érett bevágós kis tangánál.
3/10 anonim válasza:
Én szoktam hordani, igaz nem minden nap.
Nekem nem kényelmetlen, igazából csak meg kell szokni. Nem is érzem hogy van ott valami.
Hogyha megfelelően tisztálkodik az illető akkor nem büdös.
4/10 anonim válasza:
Nem minden női bugyi ilyen, csak a tanga. A hagyományos fazonú vagy a francia például nem vág be. Nem tartom undorítónak a tangát, de amúgy én se szeretem, nekem nem kényelmes. Egyszer próbáltam kíváncsiságból, de nem jött be.
5/10 anonim válasza:
Szeretem a tangát, és még soha semmilyen betegségem nem volt tőle. Számomra kényelmes ruhadarab. Minden nap azt hordok, kivétel a menstruációs időszakban nem.
6/10 anonim válasza:
Én mindennap azt hordok, egy idő után meg szokja az ember, nekem ez kényelmes. Sose kaptam el miatta betegséget. Ugye azért nem ajánlatos tangát hordani mert bevág a fenékbe és az e-coli baktériumot be tudja vinni a hüvelybe, de szerintem ha valaki rendesen tisztálkodik nagy dolog után, használ nedves törlőkendőt esetleg megmossa utána gyorsan otthon azt a területet akkor ezt ki tudja küszöbölni.
7/10 anonim válasza:
Nekem nem szokott büdös lenni.
Annyi gondom volt vele régen, hogy erős volt a varrása/gumis része és szorított 2 oldalt a combomnál. Fenék részen is kényelmetlen volt némelyik.
Találtam olyan márkát ami viszont olyan, mintha rajtam se lenne, nagyon kényelmes.
Tangát és "nagymama bugyit" szoktam hordani.
8/10 anonim válasza:
Én is szeretem a tangát cicanadrag allat nagyon szeretem.
9/10 anonim válasza:
Undorító.... 🤣 Neked.
Mások meg megveszik 😜
10/10 manly válasza:
Ezt csak a nők tudják.Lehet, h. valakit izgat a bugyinak az a része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!