Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is undi a női...

Szerintetek is undi a női bugyik használata popsilyukba való bevágása?

Figyelt kérdés
Barátnőmnél állandóan ezt lesem akaratlanul is hogy míg a férfi alsók nem vágnak be fenéknél ellentétbem a női bugyikkal ami bevág fenékbe és iszonyat idegesít . Sőt a bugyi tiszta büdös lesz tőle. Titeket nem idegedít ? Olyan mint ha bevágva a fenekedbe valami. Én már vettem fel az ő bugyiját kíváncsiságból . Idegesített az hogy vágja a fehérnemű a lukamat.

2021. jún. 6. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
Igen undor és még fertőzés veszélyes is+aranyeret is okozhat.Én már nem hordok tangát pfff
2021. jún. 6. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Kényeskék,nics jobb egy érett bevágós kis tangánál.
2021. jún. 6. 20:35
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Én szoktam hordani, igaz nem minden nap.

Nekem nem kényelmetlen, igazából csak meg kell szokni. Nem is érzem hogy van ott valami.

Hogyha megfelelően tisztálkodik az illető akkor nem büdös.

2021. jún. 6. 20:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden női bugyi ilyen, csak a tanga. A hagyományos fazonú vagy a francia például nem vág be. Nem tartom undorítónak a tangát, de amúgy én se szeretem, nekem nem kényelmes. Egyszer próbáltam kíváncsiságból, de nem jött be.
2021. jún. 6. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Szeretem a tangát, és még soha semmilyen betegségem nem volt tőle. Számomra kényelmes ruhadarab. Minden nap azt hordok, kivétel a menstruációs időszakban nem.
2021. jún. 7. 05:47
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Én mindennap azt hordok, egy idő után meg szokja az ember, nekem ez kényelmes. Sose kaptam el miatta betegséget. Ugye azért nem ajánlatos tangát hordani mert bevág a fenékbe és az e-coli baktériumot be tudja vinni a hüvelybe, de szerintem ha valaki rendesen tisztálkodik nagy dolog után, használ nedves törlőkendőt esetleg megmossa utána gyorsan otthon azt a területet akkor ezt ki tudja küszöbölni.
2021. jún. 7. 07:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem szokott büdös lenni.

Annyi gondom volt vele régen, hogy erős volt a varrása/gumis része és szorított 2 oldalt a combomnál. Fenék részen is kényelmetlen volt némelyik.

Találtam olyan márkát ami viszont olyan, mintha rajtam se lenne, nagyon kényelmes.

Tangát és "nagymama bugyit" szoktam hordani.

2021. jún. 7. 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
Én is szeretem a tangát cicanadrag allat nagyon szeretem.
2021. jún. 7. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Undorító.... 🤣 Neked.

Mások meg megveszik 😜

2021. jún. 23. 08:24
 10/10 manly ***** válasza:
Ezt csak a nők tudják.Lehet, h. valakit izgat a bugyinak az a része.
2022. aug. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!