Van valami bevált trükkötök az ellen, hogy hónaljnál folt legyen a ruhán?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon szeretem a garbós felsőket, de a legtöbb elég passzos anyag. Dezodort használok, így ugyan szaga nincs, de az izzadást nyilván ez sem tartja vissza. Viszont így egy világosabb színű felsőn nagyon hamar és gyorsan látszik meg egy folt, ez ellen van valakinek jó ötlete?
2021. okt. 2. 12:54
2/5 anonim válasza:
vékony betét felragasztva belülre?
3/5 anonim válasza:
Nivea golyos. Én ugy 12 éve használom, semmit nem fogott még be
5/5 anonim válasza:
Nekem ez vált be, teljesen megszünteti az izzadást, bár mértékkel használom az összetevői miatt: [link] Többen írják, hogy csíp, én csak akkor tapasztaltam, amikor egyszer véletlenül borotválkozás után használtam, de akkor tényleg nagyon csípett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!