Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Too Naked magyar márkáról...

Too Naked magyar márkáról vélemény?

Figyelt kérdés
Kérlek csak olyan írjon aki vásárolt is. Az anyag minősége, hordhatósága érdekelne, nem a tulajdonosok személyét szeretném megvitatni. Köszönöm.
2021. okt. 1. 20:59
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

A kérdezőnek válaszolva, ha kinai ha nem, az anyag minősége sajnos kritikan aluli,akit tudok mindenki visszaküldte a terméket.Ha melegito akkor Basic kollekcióban 5000Ft ert jobb minőséget kapsz, ha ruha akkor ilyen árban kicsit szétnéz valaki ezer es egy helyen arulnak csodas, minőségi ruhákat.

A visszaküldés is egy külön tortúra, azthittem csak én jártam így facen kitette egy lány h több hónapja nem válaszolnak neki...majd alatta meg 50 ember aki igy járt...

Azthiszem ez minden elmond a cégről.

2022. jan. 11. 13:45
 12/22 anonim válasza:
100%
Soha többet nem rendelnék!! A ruhák nagyon gagyik, főleg ennyi pénzért. A flitteres ruha konkrétan a bugyimat nem takarta el olyan rövid volt. Ha bárki 150 cm felett van ne rendelje. Visszaküldés egy végeláthatatlan procedúra. Folyamatos emailek amiket hosszas várakozások után méltatnak válaszra és ezekből is az jön le, hogy az ügyfálszolgálatos akárkinek fogalma sincs róla hol van vagy mit csinál. Egy hónap után nem hogy a pénzemet sem kaptam vissza, de még egy üzenetet sem, hogy megérkezett a csomag. Teljesen nevetséges az egész cég.
2022. jan. 19. 07:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ehhez hasonló panaszt olvasok.. de egyáltalán akkor mégis hogy a fenébe működik a cég még mindig??!
2022. jan. 19. 08:41
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

#12 wooww, még jóhogy nem rendeltem meg a 175 centimre. Konkrétan haspoló lett volna😂

#13 ugyanez jutott eszembe. És ilyen jól!?😃

2022. jan. 20. 23:14
 15/22 anonim válasza:
100%
Az ujdonsag erejevel minden megy, foleg ilyen marketingel, csak sajnos ezt most nagyon nem jol csinaltak.En biztosan nem vasarolok toluk, tobbet, illetve nem is ajanlom oket.Nem tudom ki valaszol a kerdesekre instan de az a halalkodas amit lenyom, mikozben ul a penzem amit nem utalt vissza a vasarloinak...kesz vicc az egesz.
2022. jan. 25. 09:54
 16/22 anonim válasza:

#12 Miért nem fordulsz a fogyasztóvédelemhez? Te vagy legalább a 20. akitől ugyanezt olvastam különböző csoportokban.

14 napos elállási jog van, meg sem kell indokolni, kötelesek visszavenni!

2022. jan. 30. 19:40
 17/22 anonim válasza:

Esetleg tudja valaki, hogy melyik Facebook csoportba írta le a csaj a véleményét a márkáról? Akit be akar perelni az “üzletasszony”.

Mellesleg az anyagon látni már a képekről is, hogy olcsó, műszálas, szóval egyáltalán nem a kényelmes, mindennapi viselet a cél. A másik meg, hogy amennyi pénzért árulják, nevesebb és megbízhatóbb márkáktól rendelek inkább. Nem akarom támogatni evvel sem az “üzletasszonyt”, hogy aztán több luxuscuccot tudjon magának venni, míg az elégedetlen vásárlókat meg elhallgattatja.

2022. jan. 30. 20:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon egy bulvárcsoport nevű kisebb közösségben szépen bemutatkoztak,én kedveltem a hölgyet egy ideig még talán példának is tartottam,de gyalázat ami itt megy körülötte főleg mostanában.
2022. febr. 1. 19:16
 19/22 anonim válasza:
100%

En eddig nem tudtam erről a csoportrol, de hatalmas nagy csalódás mind a 2 lány...tudtak hogy neha jobb csendben maradni?

A masik hogy komolyan kiirtak hogy meg csak most kezdi gyartani a varroda a megrendelt dolgokat?Komolyan???Szoval kifizettetik a termeket ugy hogy kesz sincs...remelem ez csak egy vicc.ES kiraktak h hany rendelesuk jott a semmire mert hogy termek meg nincs.

UI:remelem mindenki tudja hogy az uj kollekciot vissza sem veszik mert a pizsik fehernemuk.

2022. febr. 2. 11:50
 20/22 anonim válasza:

Na hat akkor most én is leírom. Egy ideje már követtem őket az instan, valahol motivaltnak ereztem magam tőlük, hogy fiatal csajok belevágtak egy brand felépítésébe és olyan területen kezdtek el dolgozni, ahol egyszer én is szeretnék. A ruhák egyedisége persze megkérdőjelezhető, de ez sem volt baj, tudtam, hogy nem ők a divatdiktátor Gucci vagy Dolce, ők is csak ruhagyártók, koppintgatnak ezt azt innen-onnan, egy kicsit belevéve a saját stílusukat.

Az első rendelesem tőlük a Valentin napi kollekciobol történt, közel 10.000 Ft-os áron. Még annyira nem is huztam a szám, gondoltam hat ez van, ez ennyi, máshol sem biztos, hogy olcsóbb, maximum ha gagyi, kintről behozott cucc, de hat ez mégis csak made in Hungary.

Oke, leadtam a rendelesem, kb 2 hét volt mire megkaptam, aztán belebotlottam tiktokon egy videoba ebben a két hétben, ahol arról van szó, hogy nézzük meg, az illető milyen szuper dolgokat rendelt, hogy meglepje a pasijat Valentin napra… na ott jött a pofára esés, egymás után jöttek be a képek a Too naked Valentin napi kollekciójának termékeiről… a bibi ott volt, hogy ezek a képek nem az ő oldalukról voltak, hanem talán az Ali Expressrol vagy a Sheinról, ötöd annyi áron. Eeeezt mondom nem hiszem eeeel. Még egyszer elmondom, gondoltam, hogy nem Donatella Versacetol rendeltem, de ez oriasi volt. Félve vártam a a csomagom, meg is kaptam pár napja. Minőség…? Egy az egyben Ali. Gagyi, sz*r, gyenge, silány. Ennyi a véleményem róla. Nem fogok szórakozni a visszakuldessel, ahogy fentebb irtak, fehérnemű esetében amugy sem működne. Legyenek boldogok a plusz tízezrükkel, támogatom oket, hogy valóban minőségi cuccokat tudjanak maguknak venni saját felhasználásra.

2022. febr. 12. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!