Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit lehet tenni ilyenkor?

Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, fiatal. Próbálom kialakítani az öltözködési stílusom a testalkatomnak megfelelően. Alapvetően a minimalizmus híve vagyok, általában az egyszínű, sima felsőket kedvelem, visszafogottabb stílusom van. Viszont körte a testalkatom, és mindenhol azt látom, hogy a felső testre kell ilyenkor hangsúlyt fektetni pl. fodrokkal, masnikkal, nagyobb kivágásokkal stb. Az a probléma, hogy én nem szeretem az ilyen dolgokat, távol áll tőlem az elegancia, jobb szeretem a sportosabb fazonú ruhákat vagy a "gördeszkás" öltözködési stílus még az, ami szóba jöhet. Mit tegyek ilyenkor? Milyen ruhadarabokkal tudnám a felső testre terelni a figyelmet, ha amúgy nem szeretem az ilyen típusú felsőket?

2021. szept. 28. 23:04
 1/2 Metionin ***** válasza:
100%
Haj? Egy szép, feltűnő frizura vagy hajszín elirányítja a tekintetet az alsótestedről. Vagy sálak, kendők, nyakláncok.
2021. szept. 28. 23:56
 2/2 anonim válasza:
100%

Szerintem olyan ruhákat viselj, amik tetszenek és jól érzed magad bennük.

Gondolj bele, hogy ahogy neked nem tetszik az egyik fajta, úgy lehet másnak sem. És könnyen megeshet, hogy sokan pont abban látnak majd csinosnak, ami neked tetszik.

2021. szept. 28. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!