Női farmernadrágokat hol tudnám eladni van vagy 20db eladó kb?? GArdrobcsere oldalon már próbáltam és sajnos nem sok sikerrel vatera meg ugye százalékkérős! Valami jó ötlet esetleg??
Gardróbcsere az,ami felkapott. 2.000/db áron nem feltétlenül fogják megvenni,mert 915 forint a posta rá, ha meg nehéz anyagú,akkor dupla ennyi. (postán maradó)
Foxxal,mpl-el is 1.000 forint a posta, így ha vesz valaki egy nacit,akkor nem 2.000-be fog neki kerülni,hanem 3.000-be,ami azért már nem számít olyan nagyon olcsónak, kicsit kell csak dobni rá,hogy kijöjjön belőle egy új.
500, 1000 ft/ db áron azért el szoktak kelni a jobb állapotú nacik.
Persze lehet,hogy elvinnék 1.500-2.000-ért is,de hónapokig kell hirdetgetni, újra feltölteni, méregetni,fotózgatni kérésre.
Bizományiban, turkálóban,ha be is vennék is max filléreket adnának értük (különben nem érné meg nekik), így a gardróbbal jársz a legjobban.
Ha van türelmed,időd hirdesd sokáig drágábban,de ha olcsón felteszed hamarabb elkelhet. (Bár nekem volt,hogy márkás nacim alig kelt el egy ezresért). De azt mondom még mindig jobb ha adnak érte egy ezrest,mintha kidobnám. De persze te tudod van e időd postára járogatni meg ezzel foglalkozni aktívan.
Igen, a Vatera jutalékot kér, de cserébe ott sokkal hamarabb el is mennek a cuccok. Én azt tapasztaltam, hogy mindenhol máshol csak vesződés az egész, jelentkeznek egy cuccért 5-en, aztán a végén senki se visz el semmit. A Vatera olyan, mint az ebay – értékelési rendszer stb -, komolyabban vehető felhasználókkal (mind váráslói, mind eladói oldalon). Szerintem megéri azt a pár forintot. 😉
November 11-ig amúgy pont ingyenes feltöltés van most, szóval nem is kell fizetni a feltöltésért: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!