Milyen márkájú ruhát ajánlotok egy olyan embernek (jelen esetben férfi), aki pénzes, de nem akarja ezt kifelé mutatni, azonban viszonylag olcsó ruhát sem akar vásárolni?
Figyelt kérdés
Én például a Lacoste-ra gondoltam. Minőségi, illetve elég visszafogott stílusúak, legtöbbön csak egy picike krokodil jelzi, hogy milyen márkáról van szó. Milyen márkák vannak még, amelyek ehhez hasonlóak?2021. szept. 28. 11:22
11/25 anonim válasza:
8 Nem vagyok mérges és nem is vártam magyarázatot.Csak kijelentettem, hogy nevetséges és szánalmas amit csinálsz.
12/25 anonim válasza:
10 Bármilyen designer márka, azon belül is a felső kategóriás termékek.
13/25 A kérdező kommentje:
Szerinted melyeket kellene vennem?
2021. szept. 28. 11:37
14/25 A kérdező kommentje:
Egyenlőre maradok a Lacoste mellett, illetve Tom Ford ruhái sem rosszak.
2021. szept. 28. 11:42
15/25 anonim válasza:
13 #2 én írtam, vedd azt.De léteznek valóban luxus márkák is teljesen logó nélkül.De az egy sem Lacoste árkategória.:)
16/25 A kérdező kommentje:
Pl?
2021. szept. 28. 12:00
17/25 anonim válasza:
16 Pl Hermés.
De ha van pénzed és szándékodban áll vásárolni, akkor neked is tudni kellene hol keresd.
18/25 A kérdező kommentje:
Randizni akarsz velem? Vagy miért személyeskedsz ennyire?
2021. szept. 28. 12:04
19/25 anonim válasza:
Ermenegildo Zegna
Lazább vonalon 5.11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!