Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki szoktátok mosni a kabátot,...

Ki szoktátok mosni a kabátot, amit újonnan vettetek, mielőtt elkezditek hordani?

Figyelt kérdés
2021. szept. 26. 17:56
 1/7 anonim válasza:
84%
Nem, majd ha koszos lesz :)
2021. szept. 26. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Nem, minek kellene?
2021. szept. 26. 19:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké, hogy kívülről úgyis koszos lesz, de egy csomó ember felpróbálta előtte, ki tudja milyenek, és ugyanúgy belebújok én is.
2021. szept. 26. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Én kiszoktam.
2021. szept. 26. 20:48
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
a kabátot, a cipőt és övet kivéve mindent ki szoktam. a kabátot azért nem, mert nem ér közvetlen a bőrömhöz
2021. szept. 27. 00:31
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Nem. Az utcán, buszon, villamoson, ha valaki hozzáér a kabátodhoz egyből mosod is ki?!

Ha fel is próbálták, feltételezem nem a csupasz testükre vették fel, hanem ruhára. Nem túl valószínű, hogy pl koszos-büdös-tetves hajléktalanok azzal szórakoznának, hogy kabátokat próbálgatnak üzletekben. Nyilván egy alsóruházat, vagy olyan, amit a bőrömön viselek más. A kabátnál ez engem nem zavar. Arról nem is beszélve, hogy pl egy bőrkabátot nem tudsz egyszerűen kimosni, pedig lehet hogy azt is felpróbálták. Vagy a készítők, csomagolók, boltban kipakolók keze belül is hozzáért.

2021. szept. 27. 06:50
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Amit lehet, kimosok új ruhát.Az egy dolog, hogy hányan próbálták fel.De benne vannak a festékanyagok, a szállítás során és a raktárban rárakódott por, piszok.Nehogy azt higyjétek, hogy a ruhákat úgy kezelik, mint egy hímestojást.Amikor azt hazaviszed a boltból nem tiszta.Persze van akit nem érdekel, én azért kimosom.
2021. szept. 27. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!