Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik olyan bolt, ahol...

Létezik olyan bolt, ahol hátulgombos női felsőket lehet találni?

Figyelt kérdés

Rá vagyok kattanva egy ideje már a hátulgombolós női felsőkre, tuhákra, de egyszerűen nem találok olyan boltot, ahol ezeket nagyobb választékban árulják, vagy egyáltalán árulják. Néha találok egyet valamelyik bolt legeldugottabb zugában, viszont mondanom sem kell, hogy ezek közül nem sem veszek meg mindent, mivel az egy dolog, hogy ilyen a záródása, de szépnek is kell lennie :D szóval a legritkább esetben találok magamnak ilyet, ami meg kevés egy mindennapi öltözködéshez. Próbáltam már szabóknál érdeklődni, viszont ott meg az árak miatt nem lehetne olyan mennyiségben vásárolni, ami megérné egy új ruhatár kialakításánál. Sajnos az interneten, ha nagyon keres az ember, akkor talál, csak épp vagy elfogyott, vagy a méretemben nincxsen, vagy ronda, vagy más a stílusa, mint az enyém... Így nagyon kevés megfelelő darabot találok.

Ennek az öltözködésnek van egy kisebb szubkultúrája, ami pár lelkes varrni tudó emberből áll, ahogy láttam, viszont mind külföldi, és nem találtam még olyat, akivel kommunikálni tudnék, így a tőlök való rendelés sem opció :( . Manapság már szinte mindennek van boltja, remélem ennek is.

#női #felső #gomb #női ruha #hátul gombolós
2021. szept. 25. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenesetre akkor minden nap 3 perccel korábban kell felkelni.
2021. szept. 25. 20:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet esetleg bebújós felsőket szétvágni hátul és gombot varratni rá? Nem láttam még amúgy ilyen boltot, angol nyelvű webshopot sem találok, ami direkt ilyeneket árul. Érdemes a plázás boltok webshopját végigfutni pár havonta, rá lehet szűrni a gombra meg a felsőkre és végigtekerni, hátha jön valami jó, gyorsabb, mint odamenni és átvizsgálni a kiakasztott cuccokat, most átfutottam pár webshopot, de csak ezt a kettőt találtam :(

[link]

[link]

Sajnos, ha egyedi stílust szeretnél, akkor időt kell szánni sok üzlet végignézésére, vagy bevállalni a külföldről rendelést.

2021. szept. 26. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!