A slim fit és a skinny fit farmerek között mi a különbség?
SLIM
Viszonylag szűk, nagyjából követi az alakot, de nem feszül a fenékre, lábra. A normálisabbak sztreccses anyagból vannak, de létezik sima anyagú is, ami elég kényelmetlen.
SKINNY
Sokkal szűkebb, szinte teljesen követi az alakot, és ráfeszül a fenékre, combra, térdre, vádlira. Bokánál nem feszülős általában. Szinte mindig sztreccses anyagú.
SUPER SKINNY
Teljesen szűk, tökéletesen követi az alakot, mindenhol feszül, fenéken, combon, térden, vádlin, bokánál egyaránt. Ez a legeslegszűkebb fazon, ami létezik, kivétel nélkül mindig sztreccses anyagú, azáltal nagyon kényelmes is. :)
hát a pár ezres kategóriában nem is kapsz rendes farmert xdd
nekem vannak skinny farmerjeim és mind normális rendes farmer anyagból van :)
4-es, 6-os
Szerintem nektek gőzötök nincs róla, hogy mitől farmer a farmer. Annyit elárulhatok: nem a színétől.
7-es te biztos nagyon okosnak gondolod magad, ez maradjon is így. :)
Ettől függetlenül tudatlanul is tök jól érzem magam azokban a nadrágokban amit a sok magamfajta tudatlan super skinny sztreccsfarmernak hív. Engedd meg nekem hogy szeressek ezekben lenni. Köszönöm megértésed, és hogy ilyen jófej vagy, hogy ráébresztettél a förtelmes tudatlanságomra. :D
Cserébe amiért ilyen aranyos vagy, meghagyom neked a világ összes igazi farmerját, hogy megvehesd magadnak, nekem pedig továbbra is jók lesznek azok a vacak sztreccsesek is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!