Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » About you-ról rendeltem két...

About you-ról rendeltem két terméket másfél óra különbséggel,szerintetek egybe fogják csomagolni a két terméket?

Figyelt kérdés
Kinéztem esküvőre egy szép ruhát,de sajnos nem volt a méretemben,így egy másikat rendeltem meg.Viszont másfél óra után értesítést kaptam,hogy az első ruha ,ami jobban tetszett elérhető a méretemben,így azt is megrendeltem.Tehát,ha hozza a futár csak az egyik csomagot szeretném átvenni.Tudom ,hogy valamennyi időn belül ,ha rendelsz egybe rakják a csomagot.Írtam is nekik,de az elsőt már nem tudták törölni.
2021. szept. 2. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Külön rendelted, két külön rendelési szamhoz tartozik, külön csonagolják.Viszont valószínűleg egyszerre fogják kivinni, legalábbis nekem így volt.
2021. szept. 2. 10:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Csomagolják*
2021. szept. 2. 10:52
 3/5 anonim válasza:
100%
Van jogod elállni a rendelésedtől. Szóval nézz annak jobban utána, hogy mondhatod azt le.
2021. szept. 2. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
3 Igazából mindegy, mert ha nem kell neki, akkor simán csak nem veszi át.Ingyenes a szállítás és a visszaküldés.Ha nem kell neki,akkor visszaviteti a futárral az egyiket és kész.
2021. szept. 2. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj nekik emailt,hogy szeretnéd egy rendeléssel. Így jártam en is egy másik webshoppal,megcsinálták nekem.
2021. szept. 2. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!