Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak számára mi most az a...

Férfiak számára mi most az a táska, bármi ahova pénztárcát, egyebet tenni lehet?

Figyelt kérdés
Olyan helyre megyünk nyaralni és annyi cucc lesz nálam, hogy a zsebeimbe, kezembe nem tehetek semmit. Gondolom a klasszik hasitasi manapság kínosnak számít. Úgynevezett autóstáskába is próbáltam rakodni de a párom kinevetett vele. 35 éves vagyok, nem ismerem annyira mi nem ciki, viszont szeretnék divatos lenni, nem akarok öregembernek tünni. Mi lenne a jó megoldás? Egy idöben láttam a klippekben ilyen vállra tehetö hasitasit. Az hordható még vagy kiment a divatból?
2021. szept. 24. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Nem pontosan ugyanilyen, de nekem egy ilyen oldaltáska praktikus. Telefon, pénztárca + néhány apróság elfér benne.

[link]

2021. szept. 24. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
2021. szept. 24. 16:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt hordom, mint 10 éve: jó minőségű bőr oldaltáska. Nem az a nagyon miniatűr méretű, de A/4-es füzet már nem fér bele. Soha nem éreztem magam benne öregembernek. Amíg nincs kabátos idő, teljesen praktikus, hogy van hova tenni a cuccaimat. Ha sok holmim van, akkor télen is hordom, nem tömök mindent a zsebeimbe. Pénztárca iratokkal, lakáskulcs, munkahelyi belépőkártya, kocsikulcs, autó papírjai, papírzsepi, ha esős idő van összecsukható esernyő... Telefon, fülhallgató. Mindig van nálam összehajtogatva egy kisebb textilszatyor, ha útközben vásárolnék valamit. Stb... Fizikai képtelenség ezt mind a zsebeimbe tuszkolni. 36/F
2021. szept. 25. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

Őszintén megmondom, sose értettem ezeket az életszituációkat. Én is járok nyaralni. Nekem is van autóm. Valaki mondja már el nekem. Onnantól kezdve, hogy kiszálltok a kocsiból és elindultok bárhova. Mi kell neked egy pénztárcán, kocsikulcson, telefonon, meg egy napszemüvegen kívül? Csak mert nagyjából 10 éve így "közlekedem", soha nem volt még "dejó lenne most egy oldaltáska" érzésem :D.

Ilyenkor szoktak jönni az olyan válaszok, hogy milyen hülye vagyok, mert XY hord magánál zsepit, kézfertőtlenítőt, lakáskulcsot, 2 napszemüveget, tollat, ceruzát, papírt, tabletet, telefont, kutyapórázt, ásványvizet, almát, csokit, meg a kis tökömet is bepakolják. MINEK? De tényleg.

Úgyhogy teis leírhatnád, hogy te mit tennél bele :D.

Mellesleg ha már mindenáron kell valami, akkor én is valami elegánsabb bőr oldal / kézitáskát ajánlok.

Ezeket a túrahátizsákokat, meg nyugger oldaltáskákat, meg túraövtasikat felejtsük el. Irtó gáz. Ráadásul semmi olya nem tudok elképzelni, ami ne férne el nálad.

2021. szept. 27. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!