Férfiak számára mi most az a táska, bármi ahova pénztárcát, egyebet tenni lehet?
Nem pontosan ugyanilyen, de nekem egy ilyen oldaltáska praktikus. Telefon, pénztárca + néhány apróság elfér benne.
Őszintén megmondom, sose értettem ezeket az életszituációkat. Én is járok nyaralni. Nekem is van autóm. Valaki mondja már el nekem. Onnantól kezdve, hogy kiszálltok a kocsiból és elindultok bárhova. Mi kell neked egy pénztárcán, kocsikulcson, telefonon, meg egy napszemüvegen kívül? Csak mert nagyjából 10 éve így "közlekedem", soha nem volt még "dejó lenne most egy oldaltáska" érzésem :D.
Ilyenkor szoktak jönni az olyan válaszok, hogy milyen hülye vagyok, mert XY hord magánál zsepit, kézfertőtlenítőt, lakáskulcsot, 2 napszemüveget, tollat, ceruzát, papírt, tabletet, telefont, kutyapórázt, ásványvizet, almát, csokit, meg a kis tökömet is bepakolják. MINEK? De tényleg.
Úgyhogy teis leírhatnád, hogy te mit tennél bele :D.
Mellesleg ha már mindenáron kell valami, akkor én is valami elegánsabb bőr oldal / kézitáskát ajánlok.
Ezeket a túrahátizsákokat, meg nyugger oldaltáskákat, meg túraövtasikat felejtsük el. Irtó gáz. Ráadásul semmi olya nem tudok elképzelni, ami ne férne el nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!