Melyik az a ruhadarab, amit a legkevésbé szerettek viselni, de muszáj?
Figyelt kérdés
Egy ezzel ellentétes mai kérdés adta az ötletet.#nem kedvelt ruhadarab #"kötelező" ruhadarab
2021. szept. 22. 09:09
21/23 anonim válasza:
Volt olyan munkahelyem ahol volt kötelező ruhaviselet, kábé egy napig voltam..
Most is ennél a cégnél igazából reklám emblémás felsőt kéne viselnem, de rám még egyelőre nem szóltak amiatt, hogy én ezt természetesen kihagyom.
Persze itt is csak addig maradok amíg nem köteleznek rám semmit.
A ruhám az én vagyok engem képvisel, az egyéniségembe pedig senkinek nincs beleszólása.
22/23 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy muszáj. Kényelmi szempontok alapján öltözök.
23/23 anonim válasza:
12 cm-es tűsarkú, feszes lakk hatású ruha, ami olyan szűk hogy egy métert se tudtam menni benne, és hülye hangot adott mozgás közben. Hoszteszként dolgoztam, és néha ilyesmit kellett felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!