Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki az aki még szeret gumicsizm...

Ki az aki még szeret gumicsizmában lenni rajtam kívül? 17/L

Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ovisok
2021. szept. 16. 12:01
 2/7 anonim ***** válasza:
97%
senki, mert senki nem ilyen fetisiszta perverz rajtad kivul. L/17.. aha hogyene. jo az F/40-nek is..
2021. szept. 16. 12:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha bemegyek a disznóólba akkor szeretek abban lenni, mert a sima cipőbe, papucsba befolyik a gané. Más különben nem, semmi értelme, még csak nem is kényelmes.
2021. szept. 16. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:
2%

Gondolom azért szidják itt sokan, mert nem engedhetnek meg maguknak Hunter/Hilfiger stb márkájú gumicsizmát🤣Szerintem semmi gond nincs vele, ezek direkt olyan stílusúak, hogy városi hordásra is teljesen optimálisak és nőies a fazonjuk, nem 25 ezres gumicsizmában járnak az emberek a disznóólba és az a fajta gumicsizma köszönő viszonyban sincs egy Hunterrel pl.

Én esős időben szívesen hordok gumi bokacsizmát, nem kell félteni a sártól, víztől, nem ázik át. És szerintem jól is áll, más lányokon is úgy vettem észre. Akinek nem tetszik, az hordjon akkor tűsarkút vagy edzőcipőt esőben, aztán suvickolja otthon.

2021. szept. 16. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

#4: ha nem esett volna le, nem a gumicsizma rendeltetesszeru hasznalataval van a baj, hanem azzal, hogy itt a gyk-n van egy-ket fetisiszta, aki heti szinten irja ki a gumicsizmas kerdeseit elvezkedes celjabol. de szolgaltass csak nekik alapanyagot nyugodtan..

amugy ‘megtehetnem’, de eszem agaban sincs 30-40 ezreket kiadni egy ocsmany gumicsizmaert. en inkabb igenyes, minosegi borcipokre koltom ezt a penzt.

esos idoben pedig nem flangalok egesz nap az utcan. mellesleg a sarat a gumicsizmarol is ugyanugy le kell suvickolni, mint mas cipokrol..

2021. szept. 16. 17:15
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
94%
Szerintem a tengeri halàszok is abban vannak javarészt...
2021. szept. 16. 17:34
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Az eszetlen pitcsák hordják még rajtad kívül.

Ez náluk valami fétis lehet mert indokolatlanul városban veszik fel.

2021. szept. 21. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!