Ki az aki még szeret gumicsizmában lenni rajtam kívül? 17/L
Gondolom azért szidják itt sokan, mert nem engedhetnek meg maguknak Hunter/Hilfiger stb márkájú gumicsizmát🤣Szerintem semmi gond nincs vele, ezek direkt olyan stílusúak, hogy városi hordásra is teljesen optimálisak és nőies a fazonjuk, nem 25 ezres gumicsizmában járnak az emberek a disznóólba és az a fajta gumicsizma köszönő viszonyban sincs egy Hunterrel pl.
Én esős időben szívesen hordok gumi bokacsizmát, nem kell félteni a sártól, víztől, nem ázik át. És szerintem jól is áll, más lányokon is úgy vettem észre. Akinek nem tetszik, az hordjon akkor tűsarkút vagy edzőcipőt esőben, aztán suvickolja otthon.
#4: ha nem esett volna le, nem a gumicsizma rendeltetesszeru hasznalataval van a baj, hanem azzal, hogy itt a gyk-n van egy-ket fetisiszta, aki heti szinten irja ki a gumicsizmas kerdeseit elvezkedes celjabol. de szolgaltass csak nekik alapanyagot nyugodtan..
amugy ‘megtehetnem’, de eszem agaban sincs 30-40 ezreket kiadni egy ocsmany gumicsizmaert. en inkabb igenyes, minosegi borcipokre koltom ezt a penzt.
esos idoben pedig nem flangalok egesz nap az utcan. mellesleg a sarat a gumicsizmarol is ugyanugy le kell suvickolni, mint mas cipokrol..
Az eszetlen pitcsák hordják még rajtad kívül.
Ez náluk valami fétis lehet mert indokolatlanul városban veszik fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!