Lányok mikor volt rajtatok utoljára gumicsizma? Mi célból hordtatok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 08:15
1/9 anonim válasza:
Soha életemben nem vettem még fel egyszer sem gumicsizmát. Nincs is itthon. Ha véletlenül kirándulni mentünk sulival és olyan helyre mentünk akkor kértem kölcsön, de ennyi. Akkor sem hordtam.
2/9 anonim válasza:
Amíg otthon éltem 18 éves koromig, gyakran volt rajtam, mert faluról származom, és voltak földjeink, állataink.
Azóta Pesten élek, van egy kutyám, és ha esik az eső, gumicsizmában sétáltatom. Nem ilyen kis csilli-villi rózsaszín virágos városi csizma, hanem a rendes zöld "falusi". Nem érdekel ha hülyén nézek ki benne, inkább abban vagyok, mint átázzon a cipőm.
24/N
3/9 anonim válasza:
Még kiskoromban,mikor anyám öltöztetett
5/9 Metionin válasza:
Állatmenhelyen kennelek takarításakor. Legutóbb asszem idén tavasszal.
6/9 anonim válasza:
Két napja.
Kint voltam a konyhakertben, és paradicsomot, krumplit meg babot szedtem.
7/9 anonim válasza:
Múlt héten. A szakdolgozatomhoz kell rendszeresen mintát gyűjtenem egy holtág vizéből. Azt pedig másképp nem nagyon lehet megközelíteni.
9/9 anonim válasza:
2 éve egy kiránduláson egy erdőben. Még akkor venném fel, ha nagyon esik az eső és mindenhol nagy tócsák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!