Lányok volt már rá példa h gumicsizmaban volt labszagotok? Kort is írjatok.
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 09:51
1/9 anonim válasza:
A lányok azt üzenik,hogy nem volt lábszaguk.
2/9 anonim válasza:
Egyrészt gumicsizma utoljára gyerekkoromban volt rajtam nyaraláskor, másrészt soha nincs lábszagom, mert rendszeresen tisztálkodok.
33
3/9 anonim válasza:
Nyár van, szóval teljesen normális, hogy beleizzad a lábad, vagy inkább bele èg. Gumicsizma esős időre való, leginkább őszre.
4/9 anonim válasza:
3-as, de amikor ilyen hosszú szárú bőr csizmát viselsz pár órán át, akkor csak kap egy aromát, nem?
5/9 anonim válasza:
Okos kolléganőm képes volt felvenni a nejlonharisnyához az ilyen gumicsizma szerű boka csizmát. Mikor levette azt hittem elhányom magam az öltözőben. Fúj szinte csípte a szemem olyan büdös volt.
6/9 anonim válasza:
Na megjött a gumicsizma+büdös láb fétises...
7/9 anonim válasza:
Az 5-ös megírta a frankót!
Ez így van, a nők sem félistenek, szharnak, húggyoznak, böfögnek, és hát ugye izzadnak ami bizony szaggal jár.
A többi csak rossz megátalkodott magyarázkodás, hogy én nem izzadok harisnyában mikor az műanyag és pont jól van párosítva gumicsizmával ami már önmagában sem szellőzik az anyagának köszönhetően.
8/9 anonim válasza:
5-ös ha akár kicsit is attraktív hölgy én kíváncsi lettem volna a szagra xD
9/9 anonim válasza:
Gumicsizmában lehet rendesen izzadni, de nekem valahogy bejönne a szaga ha egy nő lába bűzölögne ettől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!