Meddig divat a napszemüveget használni?
Figyelt kérdés
Nyár végéig, ősz végéig? Ti használtok még napszemüveget? Nem korai letenni?2021. szept. 12. 22:54
1/14 anonim válasza:
ha igazán cool vagy télen és éjszaka is hordod
3/14 anonim válasza:
Télen is van, hogy tűz a nap. :D
Ezt úgy mondom, hogy én évente kétszer veszek fel napszemüveget, mert amúgy nem szeretem, de másokon egész évben látni szoktam, és őszintén szólva sokszor logikusnak is látom még télen is. 🤔 Sokan pl. vezetéshez használják gyakran. Hiába van hideg, ha nem látsz a fénytől. 🤷♀️
4/14 anonim válasza:
Nem divat kérdése, hanem hogy zavar-e a nap.
5/14 anonim válasza:
Mivel nagyon fényérzékeny a szemem én emiatt télen is szoktam hordani.
6/14 anonim válasza:
Évszaktól függetlenül egész évben hordom, ha süt a nap. Főleg vezetés közben használom.
Nyáron sem veszem fel, ha be van borulva és szakad az eső és fordítva, télen is felveszem ha épp tűz a nap!
7/14 Metionin válasza:
Azt nem tudom, mennyire divat, mivel érzékeny a szemem, bizonyos mértékű napsütésnél felveszem, tökmindegy milyen évszak van. Télen is, ha a nap süt és szikrázik a hó.
8/14 anonim válasza:
Mint az 5. Mióta fényérzékeny vagyok kell télen is, a hó miatt.
9/14 anonim válasza:
Bármikor, amikor süt a nap. Januárban is hordom, ha olyan az időjárás.
10/14 anonim válasza:
Ha jó anyagot szívsz, akkor éjjel kettőkor a legsűrűbb erdő közepén is fölteszed a Ray Ban-t.
Legfeljebb megfejeled az öreg tölgyfát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!