Gáz kabáttal napszemüveget venni?
Én szinte mindig hordok kiegészítőként kabáttal napszemüveget :)
Szerintem nagyon feldobja a szettem, és jól néz ki.
A maszk miatt 99%-ban csak a fejemen van, de szerintem így is divatos.
Nem szeretek sapkát hordani, de egy jó napszemcsi teljesen meg tudja változtatni az összképet
Egyáltalán nem gáz kabáttal szemüveget venni, de pénzzel vagy bankkártyával sokkal egyszerűbb. Szerintem az OFOTÉRT-ben ritkán fogadnak el kabátot fizetőeszközként. :)
Másik megközelítés:
Hordhatod nyugodtan szemüveggel is, csak azt meséld el, hogy milyen ruhadarab az a gáz kabát? :)
Lehet most nagy titkot árulok el, de a napszemüveget nem a meleg ellen hordják :D. Hanem a napsütés ellen. Bármilyen furcsa is, -10 fokban is tűzhet rohadt erősen a nap, ami főleg vezetés közben tud zavaró lenni.
Szóval igen. Hidegben, kabáttal is lehet napszemüveget hordani, én is szoktam. Semmi kivetni való nincs ebben.
Ha nem kell, leveszem. Ezt a homlokra, tarkóra pakolást nem értettem sose. Lehet azért mert alapból szemüveges vagyok, és hülyén néz ki ha szemüveg rajtam van, a homlokomom meg van mégegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!