Mennyire néz ki normálisan a rövidnadrág egy pulcsival? Fiúnak és lánynak is nézve
Figyelt kérdés
Mikor túl meleg van a hosszúnadrághoz, de pulcsi nélkül hideg van, így póló felé egy pulcsi + rövidnadrág.
Nagyon furán néz ki, vagy vállalható "szett" utcára, suliba?
2021. szept. 12. 20:13
1/8 anonim válasza:
Szerintem jól tud kinézni :) Aztán napközben a melegben leveszed a pulcsit. Én sem hordok ilyenkor hosszúgatyát, mert napközben megsülök.
2/8 anonim válasza:
Nagyon szexi én megőrülök, amikor ilyet látok.
3/8 anonim válasza:
Én is sokszor vagyok így, még hidegebb időben is, mivel nem vagyok fázós.
4/8 anonim válasza:
Szerintem is jó. Én nem vagyok fázós és egész évben elvagyok rövidnadrágban, de hidegben fölülre kell pulóver
16 F
5/8 anonim válasza:
Én sűrűn öltözködök így pl túrákon, mert a lábam még 16 fokban sem fázik, viszont a karom már igen.
Egyébként nem érdekel, ki mit gondol az öltözködésemről.
6/8 anonim válasza:
Mi is így szoktunk túrázni a párommal, mindegy milyen hideg van: alul rövidnadrág, felül ha kell, pulcsi vagy dzseki.
7/8 anonim válasza:
Én is így járok, nincs ebben semmi különös.
8/8 anonim válasza:
En is sokat oltozkodtem igy de en mindig megkaptam, hogy ez milyen suttyo troger oltozkodes, meg hogy dontsem mar el milyen evszak van xd
Szerintem semmi gond ezzel, nekem is a labaim nem fazosak, de felul hamarabb megerzem a hideget. Telen is rovidben futottam tesioran, semmi bajom nem lett tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!