Lányok! Milyen típusú rövidnadrágot szerettek hordani nyáron jó időben az utcán?
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
Nem konkrétan a termékre, csak a stílusára gondoltam, hogy farmer, vagy sportos, vagy hosszabb, vagy szoknya jellegű stb.
én sem értem. a belinkeltek közül a legrövidebbnek is vagy háromszor olyan hosszú a szára, mint amiket sok fiatalon látni
de tessék:
7. [link]
páár megjegyzés a linkek szerint:
1 én szeretem az ilyen hosszabb, bővebb nadrágokat
2 max a kertben
3 ilyet bármikor. kényelmes, lezser, de a megfelelő felsővel és cipővel akár elegáns is lehet
4 tudom hogy most ezt divat simán utcán hordani, de én nem vagyok olyan magabiztos hogy sportoláson kívül hordjak ilyet, úgy érzem hogy többet mutat mint a picsagatyák (aki meg meri tenni, neki hajrá, gondom nincs azzal ha más iylet hord)
5 pizsamának, otthoni lustálkodósnak tökéletesek az ilyenek. a boltnál tovább nem hordanám
6 van ilyen ,szoktam hordani.
7 van ilyen ,szoktam hordani.
van egy heg az egyik combomon, ott ahol a legtöbb farmer ami még nem picsagatya véget ér, és amikor mozgok bennük/leülök akokr pont kidörzsöli, szóval én inkább a hosszabb vagy bővebb szárúakat szeretem, azok kevésbé irritálnak. amikor vidéken vagyok vagy nyaralok szoktam majdnem picsagatya hosszúságút is hordani, de azért a fenekem nem szokott kivillanni belőle (budapesten élek amúgy, ott ilyet nem vennék fel a beszólogatások és a tömegközlekedés kényelmetlensége miatt)
23L
Sajnos 99% a tüdőnadrágokat hordja rövidben is, aminek ha leülnek, leguggolnak a hátuk közepén a széle, persze 10 centit elállva.
A 2-es linkje az szupi, nem ér nyakig és még azt is tudja, hogy miért van farmernadrágon övbújtató.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!