Melyiket órát választanátok?
10
Egyszerűen ocsmány, plusz egy ilyen egyszerű óra miért 42mm? Meg fültől fülig 50mm? Nagyon elszúrt dizájn. Ha lenne 38mm meg kicsit arányosabb lenne akkor oké lenne, de ez így képen sem túl jó élőben meg valószínűleg még gázabb.
12
Hát itt is eléggé erőlködniük kellett hogy jót mondjanak róla. Szerintem egy aránytalan óra amire rossz ránézni az a szíj meg kifejezetten gusztustalan ezzel a bevonattal.
13.-ra.
Az nem bevonat, polírozott acél.
14
Még a "szakértőid" sem tudták eldönteni, de mindegy is mert gusztustalan az a szíj. Egy cigányvajdának még elmennevde még azoknak is jobb az ízlésük.
Azt szokták mondani, hogy ízlésről nem vitázunk, de kijelenteni arról a Roamerről, főleg abban a zöld színben, amit a korábbi hozzászóló belinkelt, hogy ocsmány óra... Erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy baj van a szépérzékeddel, és fingod sincs az órákról. Sajnos vékony a csuklóm, ès a 40-esnél nagyobb tokátmérőjű órák idétlenül állnak, de ennek a 42-es Roamernek tökéletesek az arányai. Az én 40-eseim fültől fülig 47-48 mm-esek, akkor egy 42 -es órának miért aránytalan az 50 mm-es fültávolság?
Erdeti kérdésed az volt, hogy egy elektrónikai kütyü vagy az Orient Star? Ebben az esetben az Orient Star. Ha viszont az Orient Star vagy a zöld Roamer, akkor fényévekkel a Roamer előbbre van. És nem csak azért, mert svejci. Ha pedig úgysem fogadsz el véleményt senkitől, úgyis azt választod, ami jeked tetszik. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!